Xorp Blog Podcast

Month: február 2013 (page 1 of 3)

Rejtő Jenő – Az előretolt helyőrség

Második Rejtő könyven is túlestem. Teljesen más volt, mint a 14 karátos autó, ennek ellenére rengeteg hasonlóság is fellelhető a két írásban.
Continue reading

Időfutár – Második évad

Nagy örömömre az Időfutár sci-fi hangjáték első évadja után, a második évad is elkészült és leadták a Kossuth rádióban. Aki olvasta az első évaddal kapcsolatos írásomat, az tudhatja, hogy nem voltam 100%-ban megelégedve mindennel, viszont sok szerencsét kívántam a kezdeményezésnek, és maradtam rajongójuk.
Continue reading

Sleep Cycle alarm clock

A Movies iPhone alkalmazásról írtam már. Az az alkalmazás a napi mozgásunkat volt hivatott rögzíteni és kiértékelni. A Sleep Cycle alarm clock viszont az alvásunkat.
Continue reading

Rejtő Jenő – A tizennégy karátos autó

Eddig legintenzívebb hangoskönyv élményemen vagytok túl. Ez pedig Rejtő Jenő egyik gyöngyszeme, a Tizennégy karátos autó. Elég hosszú, elég abszurd és sokszínű volt a történet, hogy teljesen beleszeressek.
Continue reading

Box.com (.net) mount Linux alá

Pont edzeni voltunk István barátommal, amikor is felhívta a figyelmemet a BOX szolgáltatóra, aki akár 50GB-t tárhelyet is ad ingyen. Hirtelen, akkor nem is nagyon örültem meg a dolognak, mert Dropboxon 3GB-ot sem használtam ki. A Dropbox már annyi különböző alkalmazás által támogatott, hogy miért akarnék egy kevésbé támogatott tároló helyet használni. A kis programok alapvetően aprócska adat file-ket szinkronizálnak csupán. Így most mennyivel jobb ha 3Gb-ból használok 400MB-ot, vagy 50GB-ból használok 400MB-ot.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑