Képregény: Star Trek: TNG/Doctor Who: Assimilation

Már gyerek korom óta követem a Star Trek univerzumának történeteit, és jó pár éve Doctor Who fanatikus is lettem. Minden esetre sose tudtam volna ezt a két történetet összemosni magamban. A Doctor természetesen azért olyan brilliáns, mert nem korlátozza se idő, se tér így tetszőleges vad kalandokba is bele lehet őt szőni. Na de a csillagflottával összeengedni? Vagy csak nekem kicsit bizar?
„Képregény: Star Trek: TNG/Doctor Who: Assimilation” olvasásának folytatása

Solar Walk 3D

Az esti égbolt látványa engem is mindig lenyűgöz. Megannyi csillag, amiről igazából nem tudok semmit. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, mekkora ismeretlen táj is vesz minket körbe, és semmi más nem érdekel minket mint a körülöttünk lévő mindennapi problémák. Ez az alkalmazás abban segít, hogy kicsit megismerjük a naprendszerünket, és minél több információt gyűjtsünk össze róla.
„Solar Walk 3D” olvasásának folytatása

Battle Nations

A Battle Nations egy iOS platformon régóta elérhető ingyenes játék. Alapvetően két részből áll. Egyik részében a már ismert FarmVille stílusában kell épületeket építenünk, amikből nyersanyagokat nyerhetünk, és további épületeket és fejlesztéseket hajthatunk végre. Természetesen azért kell építenünk, és fejlesztenünk, hogy hódítsunk. Ehhez pedig katonákra, és különböző járművekre lesz szükségünk, hogy harcot tudjunk vívni. A játék másik szerves része pedig a csatározás. Az ellenfél és mi is tudunk egy megadott táblára különböző képességű harci elemeket feltenni. Majd minden körben az egyik elemmel támadhatunk. Majd az ellenfél jön. Az nyer, aki teljesen meg tudja semmisíteni az ellenséget.
„Battle Nations” olvasásának folytatása

Képregény: DC Universe Online Legends

A DC Universe egy online Multi Player játék. A DC képregény világára épül, ahol Superman, Batman, Flash, és megannyi karakter érhető el. Magával a játékkal nem kívánok olyan sokat foglalkozni. Akit az (is) érdekel, annak ajánlom ezt a cikket. Az biztos, hogy a játék trailerét érdemes megnézni, engem is ez fogott meg, és emiatt kezdtem el a képregényt is olvasni.
„Képregény: DC Universe Online Legends” olvasásának folytatása