Második Bowling a németekkel

Bár az első alkalomkor is nagyon jól éreztük magunkat, és eléggé leiskoláztak minket pontokkal, furcsa érzés volt számomra a régi kollégák nélkül elmenni újra bowlingozni. A mostani alkalommal magyar és német részről is szintén lehetett új arcokat látni.

bowling team

Abba bele se megyek, hogy alig egy óránk volt hazamenni, elegánsból kényelmesbe átöltözni és loholni a metróhoz, hogy a 14 megállóra lévő helyre odaérjünk pontba!

Biztos ami biztos azért a nagy készülődésbe bevágtunk pár feles Ouzo-t, csak a bátorítást megadva a napnak :) Talán ennek hatására, vagy csak a kezdeti önbizalom miatt, de az első körben még úgy forma-forma gurításaink voltak. Utána persze mi kezdtünk fáradni, és feladni a dolgot, a többiek meg akkor kezdtek belejönni. Úgyhogy, éreztük, hogy át kell pártolnunk az ivás-evés adta élvezetekre.

Mellettünk ették a finomabbnál finomabb mexikói kajákat, de mi biztosra mentünk, és hárman rendeltünk két pizzát. A kaja végeztével le is járt az időnk és menni kellett…

mrx bowling

Sajnos a csapat feloszlott és velünk egy még nem nagyon ismert úriember tartott, aki úgy érezte, még inni kell valamit. Beültünk egy Drog Store nevű helyre, ahol pár sör elfogyasztása után jobbnak látta mindenki hazafele menni. Biztos ami biztos hazafele menet várva a buszra még jól eláztunk, de legalább jöhetett a hétvége és az édes pihenés.

Az este képei megtekinthetőek itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük