Séta a tavaszban

Hihetetlen hogy egyik napról a másikra hogy meg tud változni az időjárás. Szombaton úgy keltem fel, hogy itt a tavasz. Csicseregnek a madarak, kék az ég, és süt a nap. Sascha kollégám erős noszogatására megbeszéltük, hogy megyünk azonnal sétálni. Amire kedvenc főnökasszonyunk is velünk tartott hogy, akkor ő meg shoppingolni megy…

virag und mrx

Így hárman szépen összeszedtük egymást és elindultunk a Marien Platz-ra, ami mint ismeretes egy hatalmas sétálóutcás övezet, tele-tele hihetetlen boltokkal.

A tömeg leírhatatlan volt egyszerűen. Magyarországon én még meccseken se láttam ennyi embert. A végtelen utcákon folyamatosan hömpölyögtek a fiatalok, öregek, családosok, szinglik. Mindenki.

Szinte folyton tele volt az összes kiülős rész is persze. Mi se egyszerűen találtunk helyet, de végül is a kicsit még csípős, de tavaszias hangulatban sikerült megkajálni is egy teraszrészen.

sascha in munich

A kaja után elváltak útjaink, Virág elment vásárolni, mi pedig kis séta után hazaindultunk, mivel már kezdett sötétedni is… Remélem ezek után csak ilyen idők jönnek, addig is itt az a pár kép amit sikerült a séta közbe ellőnünk.

Séta a tavaszban” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Mostanaban sok dologra nincs idom… de ilyen ez a kornyezetvaltozas!

    Olvastam, szerintem irok is rola… de kicsit se vagyok olyan lelekes mint te! :D

    En sok ilyen kezdemenyezest lattam mar… Es most is ugyan ott allunk mint akkor… De majd reszletesen irok rola 1 postban

  2. A blog alapvetoen nem applerol szol, hanem rolam es az engem erdeklo dolgokrol. Ergo evidens, hogy ha nemetorszagrol irok, akkor az azert van mert most ez tolti ki az eletem es nem az Apple :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük