iTunes Smart Playlist – Top 10

Az iTunes egyik leghasznosabb funkciója a Smart Playlist, dinamikus, keresés-alapú számlisták, mely megment a kézi csoportosítással járó munkától. Majd 40 keresési feltételt lehet megadni, albumtól, előadótól kezdve a kategórián keresztül egészen a bitrate-ig – ez ezres nagyságrendű Smart Playlist kombinációt jelent. Azoknak, akik még ezt az időt is megspórolnák, íme szerintünk a 10 legjobb Smart Playlist kombináció!
„iTunes Smart Playlist – Top 10” olvasásának folytatása

Ingolstadt outlet

Én magam nem vagyok egy nagy vásárlós alkat, trendi nevén nevezve „shoppingoló”. Értve ezt főleg a ruházati és divat cikkekre. Nálam egy ruhadarab addig tart amíg magam vagy környezetembe valaki meg nem jegyzi rá, hogy „Uhh ezt már le kéne cserélni”. Ezek fényébe indultam el főnökasszonyommal, Virággal, és barátjával, Palival, Németország második legnagyobb outletjébe.
„Ingolstadt outlet” olvasásának folytatása

Séta a tavaszban

Hihetetlen hogy egyik napról a másikra hogy meg tud változni az időjárás. Szombaton úgy keltem fel, hogy itt a tavasz. Csicseregnek a madarak, kék az ég, és süt a nap. Sascha kollégám erős noszogatására megbeszéltük, hogy megyünk azonnal sétálni. Amire kedvenc főnökasszonyunk is velünk tartott hogy, akkor ő meg shoppingolni megy…
„Séta a tavaszban” olvasásának folytatása