Xorp Blog Podcast

Month: március 2008 (page 1 of 2)

iTunes Smart Playlist – Top 10

Az iTunes egyik leghasznosabb funkciója a Smart Playlist, dinamikus, keresés-alapú számlisták, mely megment a kézi csoportosítással járó munkától. Majd 40 keresési feltételt lehet megadni, albumtól, előadótól kezdve a kategórián keresztül egészen a bitrate-ig – ez ezres nagyságrendű Smart Playlist kombinációt jelent. Azoknak, akik még ezt az időt is megspórolnák, íme szerintünk a 10 legjobb Smart Playlist kombináció!
Continue reading

Ingolstadt outlet

Én magam nem vagyok egy nagy vásárlós alkat, trendi nevén nevezve “shoppingoló”. Értve ezt főleg a ruházati és divat cikkekre. Nálam egy ruhadarab addig tart amíg magam vagy környezetembe valaki meg nem jegyzi rá, hogy “Uhh ezt már le kéne cserélni”. Ezek fényébe indultam el főnökasszonyommal, Virággal, és barátjával, Palival, Németország második legnagyobb outletjébe.
Continue reading

File List 1.2

A címben szereplő freeware alkalmazás egy nagyon hasznos dolog lehet azoknak akik nem szeretik használni az Automator-t (ugyanis nagyon hasonló funkciókkal bír, mint az abban lévő Rename Finder Items lehetőség).

Continue reading

Tiltakozás, követelés, Apple

Aki még nem hallott róla, elindult egy hivatalos kampány azért, hogy Magyarországon ugyan olyan Apple támogatás legyen elérhető mint tőlünk nyugatabbra eső helyeken. A wewantapplehungary.com oldalon található maga a petíció és minden féle egyéb információs az eddig elért sikerekről.
Continue reading

Séta a tavaszban

Hihetetlen hogy egyik napról a másikra hogy meg tud változni az időjárás. Szombaton úgy keltem fel, hogy itt a tavasz. Csicseregnek a madarak, kék az ég, és süt a nap. Sascha kollégám erős noszogatására megbeszéltük, hogy megyünk azonnal sétálni. Amire kedvenc főnökasszonyunk is velünk tartott hogy, akkor ő meg shoppingolni megy…
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑