iPhone µTorrent

A torrentes filemegosztás talán most éli a csúcsát, pontos adatok természetesen nem állnak rendelkezésünkr, de finom becslések szerint is az internet elég meghatározó adatforgalmát már a torrent-es adatfolyamok teszik ki. Attól talán még távolabb vagyunk, hogy a jobbnál jobb torrent kliensek kijöjjenek iPhone-ra is, de egy másik gépen futó, egyik legelterjedtebb µTorrent-et már vezérelhetjük almás telefonunkkal.
„iPhone µTorrent” olvasásának folytatása

Xsan 2: Tárolj nagyban

Az Apple bemutatta Xsan 2 megoldását, a Mac OS X operációs rendszerhez készült, nagyteljesítményű, nagyvállalati szintű adattár-hálózati fájlrendszer (Storage Area Network – SAN) első nagyobb fejlesztését. Ez a cég közleménye szerint megkönnyíti a tapasztalatlanabb felhasználók számára az adattár-hálózati rendszer telepítését és gyors üzembe helyezését. Új szolgáltatása, a MultiSAN pedig egy időben több adattár-hálózat elérését teszi lehetővé ugyanazon munkaállomás felhasználói számára.
„Xsan 2: Tárolj nagyban” olvasásának folytatása

Olcsóbb lett a Shuffle

Bár az Apple cég épp a hírhedt „drágaságáról” ismeretes széles körben, mégis az utóbbi időben egyre több olyan almás hírt lehet hallani, ahol mégis az árak leszállítását jelentik be. Ez persze egyaránt jelentheti, a gyártási technológia vagy egyéb járulékos költségek csökkenését, vagy akár az elmaradt érdeklődést is.
„Olcsóbb lett a Shuffle” olvasásának folytatása