Almalap 2008/1

Akkor kezdjük is az aktuális szám bemutatását.

almalap08_01

Borító: A mostani borító nem az Almalap saját gyárából származik, hanem a borítópályázatra beküldött külsősök által készített képekből legsikeresebb lett kiválasztva. A borító maga amúgy egyértelműen az MacBook Air-t ábrázolja. A kép egyszerű és magával ragadó, mint maga a termék.

Tartalomjegyzék:

    – MacWorld 2008: Részletes beszámoló a januári Mac-es nyilvános eseményről. Akit érdekel a ez a cikk részletes fordítását tartalmazza az ott elhangzott eseményeknek. A cikk külön hangsúlyt fektet a MacBook Air új Apple notebook modeljére.
    – Microsoft Office 2008: Hivatalosan is bejelentették a legnagyobb software cég új Mac-es irodai csomagját A cikk részletesen bemutatja az újdonságokat és fejlesztéseket a programcsomag elemeire lebontva.
    – Boot Camp, Parallels Desktop, VMware Fusion: A cikk részletesen teszteli mindhárom megoldást, mely lehetővé teszi Mac-en a Windows futtatását. Nem csak a különféle lehetőségek bemutatása szerepel a cikkben, hanem konkrét mérések is. Így ki derülhet melyik a legjobb megoldás, ha valaki Windows-t szeretne futtatni.
    – MacWorldös hírek: Rövid hírek gyűjteménye mely a MacWorld eseményhez köthető
    – Technikai Adatlapok: A megújult adatlapok nem csak az aktuális mobil és asztali számítógépeket tartalmazzák paramétereikkel és ajánlott árakkal, hanem a monitorok, server, hálózati egységek, iPodok, oprendszerek, és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak odasűrítve az utolsó oldalakra.

Az almalap hivatalos oldala elérhető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük