Új Menü: Mac Játékok

Sok kollégával egyetemben, én is próbálok az ellen a sztereotípia ellen tenni, miszerint Mac-re nincsenek programok. A programok kategóriáján belül is a fiatalabb korosztály elengedhetetlen érdeklődési köre a játékok. Vannak e játékok Mac-re? És “normális” játékok? Amikor pedig megemlítjük, hogy olyan nagy cégek híres játékai is elérhetőek hivatalosan mint a Electronic Arts, vagy a Blizzard akkor csak ámulnak, és minden féle listát kérnek, hogy hol lehet megnézni mik vannak még.

mac_jatekok_menu

Természetesen vannak hivatalos, többnyire külföldi, oldalak, ahol teljes adatbázis foglalkozik ezzel a kérdéssel. Én most a keresgélést megkönnyítendő valamelyest híresebb, nevesebb játékokat próbáltam ide kigyűjteni.

A lista elérhető itt, vagy pedig mostantól a felső menüsorban (mely minden oldalon megtalálható) a Mac Howtos és Linux Howtos menüpontok között Mac Játékok néven.

Categories: Apple, Általános

3 Comments

  1. Először nagyon megörültem, hogy van PPC-s 007 Nightfire, majd el kellett keserednem, mert nem tudom semmiylen forrásból sem beszerezni. Se a Warez oldalakon nem találtam, sem pedig megvásárolni nem tudom :(

  2. Hat en is sajnalom! Minden esetre en itt talaltam meg. Nem tudom ezzel mennyire kerulsz beljebb! :(

  3. Próbáltam ott is, de a rendelés elküldésekor azt írta, hogy ide nem szállítanak :(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: