Új Menü: Mac Játékok

Sok kollégával egyetemben, én is próbálok az ellen a sztereotípia ellen tenni, miszerint Mac-re nincsenek programok. A programok kategóriáján belül is a fiatalabb korosztály elengedhetetlen érdeklődési köre a játékok. Vannak e játékok Mac-re? És „normális” játékok? Amikor pedig megemlítjük, hogy olyan nagy cégek híres játékai is elérhetőek hivatalosan mint a Electronic Arts, vagy a Blizzard akkor csak ámulnak, és minden féle listát kérnek, hogy hol lehet megnézni mik vannak még.

mac_jatekok_menu

Természetesen vannak hivatalos, többnyire külföldi, oldalak, ahol teljes adatbázis foglalkozik ezzel a kérdéssel. Én most a keresgélést megkönnyítendő valamelyest híresebb, nevesebb játékokat próbáltam ide kigyűjteni.

A lista elérhető itt, vagy pedig mostantól a felső menüsorban (mely minden oldalon megtalálható) a Mac Howtos és Linux Howtos menüpontok között Mac Játékok néven.

Új Menü: Mac Játékok” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Először nagyon megörültem, hogy van PPC-s 007 Nightfire, majd el kellett keserednem, mert nem tudom semmiylen forrásból sem beszerezni. Se a Warez oldalakon nem találtam, sem pedig megvásárolni nem tudom :(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük