Narnia Krónikái 5. – A Hajnalvándor Útja

Az ötödik kötettel kezd a történet vége is lassan egyre közelebb, és belátható távolságba érni. Abból is látszik, hogy két főhősünk eltűnik a történetből. és helyette egy számomra nagyon szimpatikus :p kis undok srác kerül maradék két szereplőnk útitársává a kalandokban. Megmondom őszintén egy kifejezetten jó ötleten alapszik ez a mostani történet. Egy hajóutat boncol végig az író amibe a három földi szereplőnk pottyan.

A hajón az előző történetből megismert narniai hősök vannak, akik elveszett Caspian herceg rokonait kutatják a tengeren. Sok-sok megpróbáltatás után végül is mindnek sorban a nyomára is akadnak, és elérik a Narniai világ végét is. Hogy ott mi történik velük, azt majd meglátja az olvasó. Egyik legjobb könyv a történetek között. Olvassa el aki csak tudja.

A HAJNALVÁNDOR ÚTJA
NARNIA KRÓNIKÁI 5.
LEWIS, C. S.

Kiadó: M & C KFT.
Oldalak: 319
Borító: FÛZVE
Kiadás éve: 2006
ISBN: 9637342567
Fordító: LISZKAY SZILVIA
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006

Ismertetõ
Narnia, ahol a sárkány felébred mély álmából, ahol a csillagok a földön járnak, ahol bármi megtörténhet. A királyt és váratlan útitársait ismeretlen tájak s vizek felé viszi a végzetük. Egyre távolabbra sodródnak az idegen tengereken. Hamarosan rádöbbennek, küldetésük nehezebb, mint gondolták, s a világ vége csupán kezdete valaminek.

narnia5

Narnia Krónikái 5. – A Hajnalvándor Útja” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Én is nagyon várom az új NARNIA filmet.És szeretettel fogjuk az összes rajongóval fogadni bármien is lesz.
    Ez biztos,mert számomra csak az a lényeg hogy lássam a kedvenceim.
    Pusz:Kitti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük