Megjött a jó idő, irány a park

Bár az még múlt hétvégén esett meg velünk, de csak most jutott időm írni róla. Hihetetlen, hogy minden hétköznap szar idő van. Esik az eső, hull a hó, és olyan hideg és borult az idő, hogy az embernek élni sincs ideje. Viszont mire jön a hétvége csak kisüt a nap, és az emberek tódulnak is a szabad ég alá. Nem volt ez velünk sem máshogy.

spring mrx

Sanyi kollégámmal felkerekedtünk és csak mentünk és mentünk a városban. Jó volt látni több nekiöltözött embert, akik élvezik a jó időt. A nagy sétálásban viszont megéheztünk, és mivel annyit áradoztunk a régi helyen lévő Villa Dante olasz étteremről elvittem hát oda Sanyit, had ehessen egy igazi olasz pizzát.

Mondanom se kell, hogy fullosan volt megint a hely, mi kiültünk a teraszra élvezni a napsütést. Hihetetlen jó volt megint ott ülni, és azt a fajta pizzát enni. Sajnos kollégám nem volt elragadtatva tőle.

pizza mrx

Kaja után mivel egy köpésre voltunk az Olimpiaparktól ezért oda vezetett következő úti célunk. Meglátogattuk először a BMW Welt-et, mivel Sanyi még nem látta, itt anno írtam róla, de ahogy anno én úgy most barátom se dobta hanyatt magát a látványtól.

bmw mrx

Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a parkba magába. Hihetetlen földterületen fekszik maga a park, és olyan hangulata van, ami leírhatatlan. Fogtuk magunkat és a többi emberhez hasonlóan a tó mellé feküdtünk le. Vettünk sört, és csak élveztük a napsütést és a semmitevést a természetben.

Csak telt az idő, telt… és mi észre se vettük annyira jól ereztük magunkat. Sajnos amióta itt vagyok újra, egy kezemen megtudom számolni azoknak a napoknak a számát, amikor olyan idő volt, amikor ezt megtehettük volna. :( Viszont nem adom fel… Várom továbbra is a jó időt! :)

fekvo mrx

Az összes kép megtekinthető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük