BMW Welt

Írtam róla, mennyire lenyűgözött minket Münchenben a Mercedes szalon. Ezek után biztosak voltunk benne, hogy a hamarosan átadásra kerülő BMW bemutató terem mégjobban le fog minket hengerelni, mivelhogy München csak a BMW városa.

bmw welt 1

Az épület mellett már sokszor elhaladtunk. Elég feltűnő látvány főleg mivel az Olimpia Park mellett található meg. A nagyságához csak az épület formájának különlegességét lehet hasonlítani.

Ami viszont bent várt minket, az nagy csalódás volt. Míg a Mercinél egyszerre dominált a rengeteg, különböző fajta típusok általi hatás, itt a hatalmas teret egyszerű emelvényekre rakott 1-1 autó töltötte be. Összesen ha tizenöt autó ki volt rakva sokat mondok. Egyikbe se lehetett beülni, csupán csodálni, és mellette fényképezkedni.

Amiről azt hittük hatalmas kiderült, hogy kicsi. Ugyanis az épület több mint a fele tesztvezetésre lett kialakítva, amit csak messziről lehetett csodálni, mert oda előre be kellett jelenetkezni. Más be se léphetett, csak a vezető.

bmw welt 2

Körülbelül fél óra alatt meguntuk a járkálást, és nagy csalódással hagytuk el az épületet. Az alapok megvoltak, hisz az épület maga csodálatos, de a belbecs nem nyűgözött le minket. Így inkább Mercedes-t veszünk ;)

Az ott készült képeket azért érdemes megnézni itt.

BMW Welt” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük