Almalap 2007/8

Akkor kezdjük is az aktuális szám bemutatását.

almalap07_08.

Borító: Egy eléggé megkapó, trendi kék borítóval került forgalomba a mostani lapszám. Túl sok mindenre nem utal a tartalommal kapcsolatba, de legalább szép! :)

Tartalomjegyzék:

    – Geárd, Puma, Jaguár…: Rövid áttekintést kapunk az egész Mac Os X operációs rendszer fejlesztéséről, és egyes állomásairól. A cikk azt is kiemeli, melyik verzóban, melyik átütő erejű, új megoldás debütált.
    – A Leopárd közel 300 újdonsága: A hosszan nyúló cikk bemutatja az ÖSSZES 10.5-ös OS X-ben megjelenő hivatalos újdonságot. Az újítások külön kategóriákba lettek szedve, úgy mint: AddressBook, Autimator, Biztonság, Boot Camp, Dashborard, Desktop, Dictionary, Finder, Fonts, iCal, iChat, Képalkotás, Mail, Nemzetköziség, Nyomtatás, Preview, Quick Look, Safari, Spaces, Text Edit, Time Machine, Unix, Xcode.
    – Ki az a Johathan Ive?: Egy részletes cikk mutatja be az Apple első számú design tervezőjének életét, karrierjét, és műveit.
    – MacBookkal suliban: Bér nálunk esélytelennek látszik, máshol létezik nagy számban Macintosh gépekhez különféle olyan eszköz ami az iskolai oktatást segítheti. Különböző mérőeszközökre, stb. A cikk ezekre mutat rá-
    – iPod és iPhone hírek: Rövid kis információ gyűjtemény az időszak iPhone és iPodjai körült dolgokról, többnyire az Almalap Podcastjában is elérhető részletekről van szó.
    – Könyvajánló: A mostani számban az Adobe Photoshop CS3 és Adobe Dreamweaver CS3 egyszerűbben, magyar kiadványokat mutatják be.
    – Technikai Adatlapok: A megújult adatlapok nem csak az aktuális mobil és asztali számítógépeket tartalmazzák paramétereikkel és ajánlott árakkal, hanem a monitorok, server, hálózati egységek, iPodok, oprendszerek, és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak odasűrítve az utolsó oldalakra.

    Az almalap hivatalos oldala elérhető itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük