Akkor kezdjük is az aktuális szám bemutatását.

Borító: A mostani borító számomra elég csúnyácskány sikeredett. Egyértelmű hogy az új Apple táblázatkezelőt hivatott kihangsúlyozni, de azt elég snassz és túl puritán módon teszi.

Tartalomjegyzék:

  – Alumínium és üveg: Hosszas bemutató az új iMacről, amely nem csak bemutatja az új modellt, hanem össze is hasonlítja elődeivel. Saját tapasztalataim szerint a szerző kicsit elfogult az új gép megítélésében, és a a negatívumokat kevésbé mutatja be és az olcsóbb árért felelős hiányosságokat.

  – Sok hír a Macről: Szokásos megszokott pár soros nyalánkságok a Macintosh világából. Többnyire itt a Podcastokban elhangzott dologokat lehet itt olvasni.

  – Számokba fojtva: Egy részletes, és nagyon jó bemutató írás az új Apple táblázatkezelő softwarejéről, a Numbers-ről.

  – Apple Expó, Párizs 2007: Sok apróbb képből összerakott mozaik oldal, ami rövid tárlatvezető szöveggel van megspékelve.

  – Amazon vs. Apple: Érdekes írás az internetes zene értékesítésről, és arról hogy próbálják felkarolni az Amazon zeneértékesítését az Apple ITMS ellenében.

  – Mindent a szemnek: Részletes beszámoló az új iPod Touch teszteléséről. A cikk szerzője itt is kicsit elfogult, és nem kívánja az egyes hiányosságokat kihangsúlyozni. Ezen felül csupán a hivatalos támogatásról számol be, az esetleges hack megloldásokról nem.

  – Sok hír az iPod körül: A Mac-hez hasonlóan itt is sok rövid hírt lehet olvasni, csak kifejezetten az iPodról.

  – Adobe Air: Az Adobe új. web alapú programcsomagjainak boncolgatása, tervek, elképzelések, az egyik Adobe előadó előadása nyomán.

  – Technikai Adatlapok: A megújult adatlapok nem csak az aktuális mobil és asztali számítógépeket tartalmazzák paramétereikkel és ajánlott árakkal, hanem a monitorok, server, hálózati egységek, iPodok, oprendszerek, és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak odasűrítve az utolsó oldalakra

Az almalap hivatalos oldala elérhető itt