Új kategória: Almalap

Az Almalap egy Macintosh világával foglalkozó havi rendszerességgel megjelenő magazin. Aki érdeklődik a Mac világával, vagy vásárolt már nagyobb Apple Shop/Store-ban, az esetleg találkozhatott már a kis füzetecskékkel. A magazin minőségéről és benne szereplő cikkekről sok negatívumot is lehet fórumokon olvasni. Sokan egyszerű fordításokat közlő, felesleges újságnak tartják. Én amióta komolyabban foglalkozom a Macintosh világával, azóta járatom az újságot. Annyira nem bántam meg, hogy újra egy évre előfizettem.

almalap

Az újság „üzemeltetése” egy személyhez fűződik, persze sok segítséget kap lelkes cikkeket publikálóktól. Az újság, a weboldal üzemeltetése, és sok titkos projektek mellett még audió/videó Podcastot is üzemeltet a Ferenczy Gábor névre hallgató úriember.

Arról, hogy mennyien olvassák, böngészik, nézik és hallgatják pontos számokat nem tudok. Az viszont egész biztos hogy nekem is és többeknek nagyon sokat segít. Így félig neki való tisztelgéssel, félig érdekes marketing fogásként elhatároztam, hogy rövid beszámolókat fogok tartani az évente 10 számmal megjelenő lapból.

Ezek a bejegyzések tehát ebben az új kategóriában lesznek megtalálhatóak ezentúl.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük