Agatha Christie – Miss Marple mesél

Új történetre vágytam, viszont valami rövidre. Újra Agatha Christie mű után nyúltam és a Miss Marple mesél hangoskönyvet választottam. Magam egy nagy történetre számítottam, megannyi csavarral, és félrevezetéssel. Ennek ellenére ez a hangoskönyv három kisebb sztorikat tartalmaz.

A hangoskönyv

miss_marple_mesel

A könyv három igazi fejezetből áll, ami a három történetet meséli el. Összesen 1 óra 14 percnyi kalandot tartogat ez a mű a hallgató számára. Mindhárom fejezetet más olvassa fel, ezzel is színesítve az előadást. Kassai Ilona – Ónodi Eszter – Reviczky Gábor segítségével ismerhetjük meg a három gyilkosságot. Én mindegyik előadással meg voltam elégedve. Igazán színesen és gazdagon sikerült előadniuk a műveket.

A történetek

Ami kifejezetten tetszett, hogy mindhárom fejezetet más színész olvassa fel, viszont a történetek maguk is más képzeletbeli szereplő ismertetésével vannak megírva. Így a három sztori ténylegesen más élményt ad, mint előadás, mint tartalmilag. Kicsit zavaró volt, hogy a ~20 perces szeletekben nincs csavar. Gyakorlatilag ismertetődik maga a rejtély, majd Miss Marple minden féle nyomozás, illetve bonyodalom nélkül ismerteti, hogy akkor mi is történt.

Nem gondoltam volna, hogy szórakoztató tud lenni, de az volt. Főleg, ha valaki ilyen gyors tartalmat keres magának.

Hivatalos Ismertető

1. Régi mesékre emlékszel-e még? Ének: Reviczky Gábor
2. Gyilkosság méretre Ónodi Eszter előadásában
3. Régi mesékre emlékszel-e még? Ének: Kassai Ilona
4. A házmesterné bosszúja Reviczky Gábor előadásában
5. Régi mesékre emlékszel-e még? Ének: Ónodi Eszter
6. Miss Marple mesél Kassai Ilona előadásában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük