Dmitry Glukhovsky: Metro 2034

A Metro 2033 nem csak sikerkönyvnek mondható, hanem saját világot és univerzumot is termett a történet. Napjainkban a csapból is a zombis filmek folynak, amik megannyi módon törölték már el az emberiséget a föld felszínéről. Mégis tudott jönni egy új történet, ami képes volt valami újat mutatni. Szerény személyem is nagyon élvezte az előző könyvet, így kicsit megkésve, de nagy várakozásokkal teli estem neki ennek folytatásnak.
„Dmitry Glukhovsky: Metro 2034” olvasásának folytatása

Google Spotlight Stories – 360 fokos történetmesélés

Nagyon nagy érdeklődéssel figyelem a Virtual Reality (VR), azaz a virtuális valóság megjelenését a hétköznapokban. Manapság a legnagyobb figyelmet a különböző sisakok, és az azokat bejelentő cégek kapják. Viszont, szerintem a VR sokkal inkább az őt igénylő grafikus felületekről és megoldásokról kell, hogy szóljon. Ezek igazán jó bemutatásához viszont szükséges a speciális tartalom. Véleményem szerint egy fontos lépést tett meg a Google a Google Spotlight Stories alkalmazással, ami most már iOS platformra is elérhető.
„Google Spotlight Stories – 360 fokos történetmesélés” olvasásának folytatása

Heidelberg – Képregény film

Ha valakinek szerencséje van, és Frankfurtban több időt tölthet el, akkor mindenképp érdemes Hessen Baden Württenberg tartomány egyik ékkövét, Heidelberget felkeresni. Frankfurtól délebbre, Mannheim-től egy lépésre található ez a pici város. A Neckar folyó partján terül el a picike város, viszont látványosságát nem csupán a folyó adja. A folyó egy völgyet alkot, ami mellett két oldalról dombok magasodnak. A magaslatok pedig gyönyörű rálátást biztosítanak Heidelberg-re.
„Heidelberg – Képregény film” olvasásának folytatása