Hónap: 2015 június

James Dashner – Az útvesztő

Régen volt már olyan filmes élményem, ami hatására kíváncsi voltam a könyvre is. A The Maze Runner című film viszont annyira felkorbácsolta az érdeklődésemet, hogy nekiestem a könyvnek is. Főleg, mivel tudtam, hogy ez egy trilógia lesz, én pedig csak az első könyv történetét ismerem. Előzetesen csak annyit, hogy régen volt ilyen élményem.
Continue reading

Az új kutyám: Frankenstein

Igen, vettem egyet. Egy horgolt, kitömött kutyát. Maga a tény, hogy szentimentálisan tudok kötődni élettelen tárgyakhoz még nem jelentené azt, hogy erről egy írás is megjelenjen. A most következő cikk burkoltan próbál reklámot csinálni egy bizonyos személynek, és a nőknek, azon belül is az anyáknak.
Continue reading

Jones in the Fast Lane

Régen, nagyon régen, amikor egy új számítógépes játékért Attila barátomat kellett meglátogatnom, akkor fedeztem fel a mai napig légemlékezetes programokat. Akkoriban, nem hogy angolul nem tudtunk, de azt se nagyon értettük mi és miért történik a képernyőn. Pont ezért nehéz rátalálnom, akkor oly híres játékokra, mert fogalmam sincs mi a nevük. Ennek ellenére egy nagyon régi és számomra nagyon kedves program került elő, aminek most már a nevét is tudom: Jones in the Fast Lane.
Continue reading

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑