Xorp Blog Podcast

Month: január 2008 (page 1 of 6)

Apple.Com visszatekintés

Sikerült levadásznom egy videót, ami az Apple.Com eddigi jelentős főoldalit mutatja be a kezdetektől az aktuális mostani dátumig. Érdekes visszanézni anno milyen is volt a már “ósdinak” számító régi G3.-mas PowePC processoros gépek premierje.

Play

Távozik a Magyar Apple első embere

Tizenegy év után új szakmai kihívásokat keres, és távozik Emanuele Massimo, az Apple hazai képviseletének ügyvezető igazgatója a vállalat éléről.
Continue reading

Új serveren a Xorp Blog Podcast

Kedves olvasók. Először is had kérjek elnézést mindenkitől, hogy manapság nem nagyon voltak friss hírek a blogon. Ez azért volt mert az elmúlt napokban nagy költözés történt, amiből szerencsére Ti elég keveset vehettetek észre. Kifejezett részletekbe nem akarok még belemenni, mert a költözés nem várt problémákkal is járt, ami probléma csak nekem anyagiakban jelentkezik, de erről idővel úgy is be fogok számolni.
Continue reading

Almalap 2007/10

Akkor kezdjük is az aktuális szám bemutatását.
Continue reading

Sobee 24. Szülinapja

Kérem szépen a régi kebel cimborám betöltötte a 24. életévét is. Hihetetlen. Itthoni fotóarchívumban még őrzök képet azokról az időkről, amikor első osztályos kisiskolásokként állunk az udvaron. Hihetetlen, hogy annyi hülyeség és kaland után most a 24. szülinapján is ott lehettem. Erről jegyeznék most le pár gondolatot.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑