Új serveren a Xorp Blog Podcast

Kedves olvasók. Először is had kérjek elnézést mindenkitől, hogy manapság nem nagyon voltak friss hírek a blogon. Ez azért volt mert az elmúlt napokban nagy költözés történt, amiből szerencsére Ti elég keveset vehettetek észre. Kifejezett részletekbe nem akarok még belemenni, mert a költözés nem várt problémákkal is járt, ami probléma csak nekem anyagiakban jelentkezik, de erről idővel úgy is be fogok számolni.

new xorp

Az oldal tartalmilag és funkcionálisan nem sokat változott, elvileg viszont annál gyorsabb lett. Ez két ok miatt is szembetűnő lehet, első sorban a külföldi sávszélesség növekedése. Eddig sajnos tűrhetetlenül lassú volt a blog és minden hozzá kapcsolódó más weboldal elérése külföldről. Ez szerencsére most megváltozott, és bízom benne hogy minden külföldi olvasó is ugyan úgy tudja olvasni a tartalmakat mint magyar honfitársuk.

A másik ok a gyorsulásra az erősebb vas, ami a weboldalak alá került. Ezzel egyetemben meg lett kicsit kurtítva a blog plugin felhozatala, így jóval kevesebb adatbázis lekérésből tudja produkálni ugyan azt az eredményt mint idáig.

A továbbiakban remélem mindenki csak pozitív változásokat fog észlelni. Bármilyen probléma, vagy megjegyzés lenne csak bátran írjatok.

Categories: Általános

2 Comments

  1. jo lett. szupergyors… :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: