World of Where: Mi merre van a térképen?

Egy kis aranyos programot találtam. A kontinensek országainak és fővárosainak tanulásában és megkeresésében adhat segítséget. Lehetőségünk van a világ országait tanulmányozni alapvetően, de akár tesztelhetjük is tudásunkat. Ekkor kiválaszthatjuk, hogy országokat, vagy fővárosokat akarunk kitalálni. A program mindig feldob egy országot, vagy fővárost, nekünk pedig a térképen kell kattintanunk a helyes helyre.

Három alkalommal próbálkozhatunk, majd a program megmutatja nekünk hol van. Amint végigértünk a feladaton kis statisztikát kapunk tudásunkról. Azt kell hogy mondjam, amennyiben az embert érdekli a dolog, két három ilyen játék után megtanulja mi merre van.

EuropeCountries

A programmal az országokon túl tengerek neveit, és bolygók neveit is nézegethetjük és tesztelhetjük tudásunkat. A térkép esetén a zászlókat, bolygók esetén pedig csillagjegyeket nézhetjük meg egyes helyeken.

SolarFlags

A program sajnos csak angol nyelven érhető el. Így az országokat és fővárosokat ismerni kell angolul. :( E kiváló oktató program sajnos fizetős, de ingyenesen kipróbálható. Akit érdekel katt ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük