Xorp Blog Podcast

Xorp Blog Támogatás

Hát eljött itt is az idő, hogy pénzt gyűjtsek. :) Nem kell megijedni szerencsére nincs veszélybe az oldal, ha “nem adtok pénzt” is ugyan így fog menni tovább minden. Mégis úgy érzem mostanra elég sok dolgot elért ez a blog. Nézőszámok is igazolják, hogy van miért csinálnom tovább. Sokan keresnek meg, és szólnak hozzá a bejegyzésekhez, hogy megköszönjék a munkát, gratuláljanak, vagy csak kritikával illessenek. Tudom, magyar ember szegény, és zsugori. Mégis én a mai naptól a lehetőséget mint olyat felkínálom, hogy aki rendelkezik PayPal-os számlával, az AKÁRMILYEN (akár 1,10,100… Forintnyi) összeggel támogassa a blogot, és vele a munkámat.

A támogató gomb minden oldal jobb menüsora legalján érhető el. Ha valaki, megteheti, és meg akarja tenni, hát csak bátran, mint mondtam minden kis összegnek örülök. :) Remélem évenként a felajánlott összegekkel is eltudok majd nyilvánosan számolni.

Jó blogozást!

Categories: Általános

Macians – 2004. október 28. » « World of Where: Mi merre van a térképen?

3 Comments

  1. Sajnos nincs PayPal accountom, más módja nincs a támogatásnak? Sima OTP bankkártyám van azzal tudok PayPal-ra regizni? Nagy összeget sajna nem tudok adni de 1000-2000 Ft-al szívesen támogatnám az oldalt.
    Anno nekem is adtak amikor a beszmacen gyüjtögettem macre, itt az ideje, hogy én is adjak.

  2. AAA hatarozottan nem gondoltam ilyen adomanyra. De ugylatom van ertelme, es kell is majd foglalkozni PayPallal, pont az lenne az ertelme, hogy utalasokert ne keljen kulon fizetni. Szoval koszi az ajanlast, irok majd a PayPalrol, es akkor remelem osszejon az “adomanyozas” :)

  3. Na kozbe sikerult ezt is fixalnom, ujra megy a donate gomb lent! :)

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: