USB-s rezsó

Én rajongok azokért a lökött eszközökért, amik amúgy a háztartásban megtalálhatóak, de valami elvadult elme révén, USB csatlakozót kapva, a számítógépet használva is működnek. Már anno írtam az USB-s asztali lámpáról, és most itt ez az új őrület.

15066_usb_cup_warmer

A Everything USB oldalán bukkant fel az a gyöngyszem, melyet ugyan nem tekinthetünk valódi újdonságnak, azonban mivel egész sokat tud és még olcsó is, ezért feltétlenül írnunk kell róla pár mondatban. Az egyszerűen USB Cup Warmernek nevezett kütyü nem más, mint egy melegentartó eszköz, mely nem hagyja kihűlni a gyógyuláshoz vagy éppen az ébren maradáshoz szükséges italainkat. A teát, kávét vagy kis pohárnyi levesünket 40 és 60 Celsius fok között képes tartani az eszköz, a pontos melegségről az előlapon látható LCD kijelző tájékoztat.

15066_usb_cup_warmer_2

Ha már USB, akkor miért ne legyen egyben egy HUB is a Cup Warmer, tehát miközben lassan szürcsölgetjük forró italunkat, az eszközre dugott hordozható tárolónkról könnyedén átmásolhatjuk a síelés alatt készült képeket. Összesen 4 port áll a felhasználó rendelkezésére, azonban ezek sebessége csak az 1.1-es szabványnak megfelelő értéket vehetik fel.

A melegítő ára sem sok, a felsorolt tulajdonságok mindössze 24 dollárba kerülnek. Ráadásul december 5-ig ingyenes kiszállítást vállal a Brando webáruház, méghozzá világszerte, katt ide.

Forrás: HOC.hu

USB-s rezsó” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Nekem is van egy hasonló, amit az egyik francia oldalról nyertem, sbba igaz nincs óra és hub, de a kakaómat/tejeskávémat így is melegen tartja esténként :D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük