Új vétel: Twelve South BookArc Macbook Air tartó

Ez egy elég rövid bejegyzés lesz, mert a témáról nem tudok igazán sokat írni. Frankfurti albérletem igazán kicsi, így a dolgozós rész is küzd a hellyel. Egy asztalka, és egy gurulós szekrény alkotják ezt a szegletét az szobának, ami elé minden nap lekuporodom. Már írtam a 27″-os Thunderbolt Display-ről. Ez körülbelül a felhasználható hely 75%-át foglalja hosszában. A MacBook Air pedig a maradékot. Így nem volt mindegy, hogy a MacBook Air fekvő helyzetben van, vagy állítva.

Már régebb óta szemeztem ezzel a kis „állvánnyal”, mert igazán más funkciója nincs. A közepén egy kis vágatba lehet beállítani a notebookunkat. Mivel az állvány zárt állapotában tartja a gépet, így gondolom leginkább egy Thunderbolt Displayhez szánják.

twelve-south_bookarc_mba_l

A cucc egy darab fém, illetve a vágathoz adnak egy cserélhető gumirozást, a szerint, hogy MacBook Pro vagy MacBook Air-el kívánjuk használni. Alul a gumibelső úgy van kialakítva, hogy a Thunderbolt Display-ből származó kábelt, ami kettéválik könnyedén belefűzessük.

Én szeretem mert kis csinos, de könnyen lehet nélküle élni. Saját bevallásom szerint is egy túlárazott darab fém, ennek ellenére megvettem. Most így néz ki a kis otthoni irodám.

homeoffice

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük