Új kategória: München

Úgy esett, hogy szeptember 30.-a óta kint tartózkodom Münchenben, Németországban. Úgy néz ki december végéig kint is maradok négy másik társammal együtt. Az anyacég fejlesztéseit vagyunk hivatottak elősegíteni. Gondolom ódákat hallottatok már ti is a német precizitásról és a kemény munkáról. Na erre itt nem sok példát látni. :) Mindenki kimért, csinálja a dolgát, de elég lazán, és ráérősen. Mégis úgy látszik ez vezet sikerre, hisz eszméletlen milyen dolgokat látni erre felé.

BMW_Werk

Ettől függetlenül viszont München és Németország teljesen más ország. Hihetetlen de folyton rácsodálkozunk mindenre, hogy jééé ezt így is lehet csinálni. Hogy frappánsan összefoglaljam itt minden nagy, szép, gazdag és nyugodt.

Bár időm, és lehetőségem nem tudom előre mennyire fogja engedni, hogy ebbe a kategóriába folyamatosan uptodate történeteket jegyezzek fel, mégis megnyitom és amikor, és amennyi fér az itt lesz olvasható a müncheni kiküldetéssel kapcsolatban.

Már eddig is sok élménnyel gazdagodtunk, de akkor ezt majd akkor a továbbiakban szépen sorjában.

Új kategória: München” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. már nagyon várom, hogy tudjunk beszélni, de
    sajnos most én is el vagyok temetve… azért,
    remélem összefutunk legalább msn, hogy kicsit mesélj!! :D

  2. Hehe… en is szivesen beszelnek veled, de eleg erdekesen van megoldva otthon az internetezesi lehetoseg…

    Tobbek kozott szinte csak aludni jarunk haza… igy mikor hazaerek gephez se nyulok csak alszok. Mind1, jonnek a hidegebb napok majd ez is valtozik. Szoval majd keressuk egymast…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük