TVShows 2 – Naprakészen Sorozatokból

Magam nagy sorozat rajongó vagyok. Szerintem az utóbbi években amennyit hanyatlottak az egész estés filmek, annyival minőségibbek lettek a sorozatok. Mint történetben, mint kidolgozottságban. A sorozatok pedig gyorsan feltűnnek, majd végetérnek és egy másik követi őket. Filmekre meg éveket várunk, majd csak csalódás ér minket. A rengeteg sorozat között pedig nagyon nehéz rendet tenni, mikor mi érhető el. Mit néztem meg, mit nem. Erre most viszont találtam egy egyszerű alkalmazást.

TVShows 2

tvshows2-subscriptions

Az alkalmazás ingyenesen elérhető. Alapvetően ez egy állandóan a háttérben futó apró alkalmazást fog jelenteni. Az alkalmazásból csak annyit látunk, hogy a felső menüsorban megjelenik egy kis ikon.

Erről a menüpontról is elérhető a beálltó panel, illetve a System Preferences-ből. Itt tudunk sorozatokat hozzáadni a programhoz, illetve testre szabni a működését. Be tudjuk álltani, hogy SD vagy HD minőségben akarjuk elérni a sorozatokat. Hogy, milyen struktúrába legyenek kategorizálva, illetve hogy milyen sűrűn legyenek ellenőrizve az új tartalmak.

Természetesen, amint elérhető egy sorozat új része, azt automatikusan el kezdi tölteni torrent formátumba. Egész pontosan letölti a torrent file-t és átadja az alapértelmezett torrent kliensünknek. Ez nálam a Transmission, és ténylegesen tökéletesen működik. Amint elérhető, csak annyit veszek észre, hogy a torrent kliensem már tölti is a sorozatot.

tvshows2-preferences

Összegzés

A program egy egyszerű, ingyenes eszköz a sorozataink követésére, és automatikus letöltésére. Jelenleg az általam követett sorozatok automatikusan letöltődnek, nekem pedig elengedő megnézni őket, és kitörölni azt amit láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük