Xorp Blog Podcast

Szól A Rádiós Szereplésem

Bár hétfőn volt az élő adás, ahogy írtam is, de csak mostanra jutott el hozzám az archív felvétel. Azt mindenképp le kell jegyeznem, hogy bár nem egy híres neves, komoly rádióba voltam hivatott, ettől függetlenül nagyon kedvesen, és kellemesen fogadtak. Az adás nem pontosan kezdődött, de ez nem volt nagy probléma, zenével megoldották a csúszást. Magáról az adásról annyit, hogy egy kötetlen beszélgetés zajlott le a kis stúdióban. Porcsin Zsolt a blog műsor vezetője tett fel kérdéseket, én pedig próbáltam zagyvaság mentesen válaszolni.

Nem tudom mennyien próbáltak már előre nem lebeszélt témáról, egy idegen helyen (és persze tudván hogy bármennyien hallgathatják, de ismerősök biztos) beszélni magáról, és arról amit csinál, tehát viszonylag személyes dolgokról? Hát nem olyan egyszerű. Remélem senki se fog ez alapján megítélni. Amennyire tudtam próbáltam lazán nyugodt, kimért és érthető lenni. Ez sajnos nem sikerült maradéktalanul. Néha annyi dologról akartam beszélni, és érthetően körülírni a egyes témát, hogy csak hosszas zavart hablatyolást sikerült összehozni. A lényeg az, ha valakit érdekel a beszélgetés, az előadás minőségétől függetlenül az meghallgathatja offline módon, ha lejjebb rákattint a lejátszásra.

A műsor zenei résszel kezdődik, majd a beszélgetést is több helyen egy-egy szám fogja megszakítani. A műsor közel egy órás, kellemes szórakozást kívánok hozzá.

Play

Categories: Általános, Debrecen, Informatika, Podcast

I+ – 2004. május 15. Befejező adás » « DMCC avagy DigiTV köti az internetemet

6 Comments

  1. jól sikerült grats! csak így tovább!

  2. A műsorvezető nagyon képben van ám. Majdnem elalszik a lelkem. :D Ügyes voltál! Kicsit beszélhettél volna a Microsoft-ról is. :D

  3. Szkorp!!! LOL

  4. Kossz sracok, sajna en nem vagyok megelegedve nagyon vele, dehat elso ilyen volt, elo adas. :) A lehetosegnek nagyon orultem! Koszike, hogy meghallgattatok! :)

  5. most hallhatom jó lett! Macintosh 4ever! ;)

  6. Én is most hallgatom, nagyon jó lett, szintég Respect!

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: