Xorp Blog Podcast

I+ – 2004. május 15. Befejező adás

Sajnosa itt is van egy kimaradt rész, így a tizenharmadik, és egyben befejező részéhez érkezett az I+ műsor. A záráshoz méltóan, nagyon sokan gyűltek össze és nagyon sok Mac-et is hoztak magukkal. Akik ott voltak: Bernadett, Tímea, Zsolt (Interware serverfarm igazgatója), Shooby, Handrás, Orsi, Feri, Zoli, FeAt, Karin. Ebben az adásban sok Mac-es géppel megismerkedhetnek a nézők. PowerMac G5, Apple Cinema Display 23″, PowerBook G4 15″, ’87 Macintosh+, iBook G4, PowerMac G4, színes iBook G3, ’98 Macintosh SE, ’93 Macintosh LC3, PowerBook 17″, iMac G4.

Az adásban többnyire az új emberek mesélnek a Mac-es tapasztalataikról, előnyökről, hátrányokról. Beszélgetni fognak az első fejlesztésről ami lehetővé teszi, hogy PC alatt PPC-s Mac Os X-et lehessen futtatni, a Pear PC-ről. Zsolt a PowerBookján bemutatja, hogyan kell alvás közben akkumlátort cserélni a gépekben. Shooby a régi Mac-eken bemutatja a régi Mac operációs rendszert. A műsor végén mindenki mond a Mac-ről egy zavaró dolgot, majd végső búcsút vesznek a műsortól.

Persze mi már tudjuk, hogy a műsor más néven, később folytatódott. Itt a blogon nem lesz szünet. A Macians adásokat holnaptól sorozatosan teszem elérhetővé az I+ekhez hasonlóan.

Play

Categories: Fix.Tv

Mac Os X 10.4.9: Megoldódó telefon szinkronizációs gondok » « Szól A Rádiós Szereplésem

3 Comments

  1. zsír volt, köszi!

  2. Nekem már régen amikor élőben néztem akkor is nagyon tetszett és ugy tunik így 3 év távlatából ez mit sem változott!

    Most hogy így kijött a Vista (Ahogy Handras is meg mondtam 2004-ben, hogy 2007 második felében majd talán kijön), meg lehetne ejteni egy Vista VS. Tiger/Leopard összeeresztést is főle gazért mert már Intel platformon is megy mind a kettő! Mindenképp megnézném csak szerintem hagyni kell egy kis időt a Vistának hogy driver szinten kiforrjon a dolog mert még egyenlőre csapni való driveker vannak hozzá!

    Jah és király a blog!

  3. Mire megjelenik a Leopard es a Vista is elterjed szerintem sok osszehasonlito cikket lehet majd olvasni a neten! Aztan majd meglatjuk mi milyen a nagy emberek szerint :D

Leave a Reply

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: