Xorp Blog Podcast egy debreceni rádióban

Még januárban kaptam egy levelet. A debreceni Basahalom blog írója Porcsin Zsolt írt, hogy ismeri, olvassa a blogomat, és mivel ő egy debreceni civil (Szól a Rádió) rádióban csinál egy műsort a blogokról, ezért szeretné ha egy alkalommal velem beszélgethetne egy élő adásban. Eléggé meglepett a dolog. Persze sokszor érdeklődtek a blog után mások is, de mondjuk úgy hogy egyszerű emberekről volt szó, akik csak saját információ igényüket akarták csillapítani. Ez a helyet, hogy én (szerintem ismeretlenül) magamról és amit csinálok több embernek számoljak be, és mindezt egy másik ember indíttatásából, ez valahogy eddig idegen volt tőlem, és nem is gondoltam ilyen dolgokba.

Szerénytelenség, vagy csak egyszerű realitás, de nem érzem, hogy amit csinálok sokakat foglalkoztatna vagy érdekelne. Egy szűk réteg persze (bízom benne) örül azon információknak amit a blogon szerezhet, de nem gondoltam volna, hogy a „munkám” felkeltheti valakinek az érdeklődését. Rádióról, médiáról pedig nem is álmodtam.

Persze ez a rádió nem fogható, egy országos, és köztudatot irányító rádiónak, mégi azért én örültem a felkérésnek. Főleg amikor megtudtam, hogy előttem olyanok voltak már bent mint Pozako, vagy Avie, akiknek blogjati magam is olvasom. Utánam pedig 19.-én mendemondo barátom fog szerepelni.

Mivel viszonylag lámpalázas vagyok, ezért találkozót szerveztem, ahol személyesen beszélgethettünk a kollégával. Egy viszonylag idősebb, de annál rugalmasabb és közvetlenebb úrral sikerült megismerkednem. Kibeszéltük egymás szakmáját, majd megegyeztünk, mi hogy is hangozzék el.

Az adás 2007. március 12-én 16:00 órától lesz hallható, az FM 102,4MHz-n Debrecen környékén, vagy a www.szolaradio.hu weboldalon online is hallgatható az adás. Ha valaki mégse tudná időben hallgatni ne aggódjon, az adást rögzítjük és a blogon offline módon is hallgatható lesz.

Xorp Blog Podcast egy debreceni rádióban” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük