Sobee új vállalkozása AquaDecor

Ilyet se szoktam sűrűn, viszont igen is fontosnak tartom az emberek próbálkozásainak a támogatását. Most pedig egy igazán régi és jó barátom próbálkozásáról szeretnék beszámolni. Ez pedig az AquaDecor.

Amikor meghallottam a nevet, számomra valamilyen festéssel kapcsolatos, és lakásdekorációs dolgok jutottak eszembe. Nem tévedtem nagyot, bár azért a tényleges valóságtól csak távol állt.

Kezdjük kicsit régebbről. Mondjuk a gyerekkoromtól. Ugyanis általános iskolában Sobee barátom több divathullámot is kirobbantott, de a leghevesebb talán az akvarisztika volt. Rendszeresen jártunk fel hozzá, nézegetni az új halakat, akváriumokat, és persze mindenkinek kellett otthonra. Nekem is többek között.

Idővel a gyerekkori fellángolás nálam alább hagyott, a halak szépek voltak, de túl unalmasak. Sobee viszont akárhova ment kisebb, nagyobb, szebb, egyszerűbb akvárium mindig követte az életét.

Amikor pedig saját lakásában lett helye, hogy egy dekor szobát hozzon létre, ő nem habozott és egy hatalmas akváriumot tervezettett bele. Rengeteg munkát, ismeretséget és tapasztalatot szerzett, mire a szoba elnyerte teljes pompáját. Mind az állványzatot, mind az akvárium ő csinálta és azóta mindenki a csodájára jár.

Így jutottunk el az AquaDecor vállalkozásig. Ugyanis talán Debrecen is megérett arra, hogy az emberek, cégek a különféle helyiségeket vizi világgal népesítsék be. Sobee ezzel felhasználva eddigi szenvedélyébe helyzett energiát, és tapasztalatot, és persze kapcsolatrendszert tehát az AquaDecor révén különféle egyedi akváriumi és hozzá tartozó dekoráció szolgáltatásokat kínál az internet adta lehetőségekkel.

Így, ha valaki szeretné otthonát, cégét, irodáját, vagy akár kertjét feldobni. Akkor látogasson el a www.aquadecor.hu weboldalra, és nézze meg a referenciákat. Én magam részéről melegen ajánlom.

Sobee új vállalkozása AquaDecor” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Hey, grat az oldalhoz, tok jol nez ki. Egy gyors komment, ha tovabb tudnad kuldeni Sobeenak:
    Pl ezen az oldalon http://www.aquadecor.hu/index.php?page=services a reklam szuro (FF, Adblock +) megfogja a bannert, mivel a container divnek „banner” a neve. Keruljetek az oldalban a „banner”, „advert”, „ad”, stb. szavakat. :)

    Sok sikert az uj vallalkozashoz! G

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük