MovieGallery: Filmek megosztása, könnyen, egyszerűen

Az egyre növekvő sávszélesség, meghozta az emberek kedvét a videós megosztásokhoz. Ebből nőtte ki magát a YouTube is például. Persze aki saját tárhelyén szeretne létrehozni egy web alapú, videómegosztó oldalt, természetesen saját tartalommal, annak most már lehetősége van a MovieGallery programmal.

moviegallery 1

A program első ránézésre egy egyszerüsített iTunes felületre emlékeztet. Jobb oldalon megjelenő menüben egy Library-be gyűjtődnek a videó fileink. Ezekből playlistekhez hasonló csoportosításokat tudunk létrehozni. Itt tudjuk például a QTVR panoráma képeket, Flash animációkat külön gyűjteni. A mozgó képes tartalomról egy előnézeti képet fogunk látni, melyeket az iPhotoból ismert csúszka segítségével, mozaikszerűen jeleníthetünk meg (ezen túl persze lehetőségünk van szöveges, felsorolásos megjelenítésre is). A tartalmakat értékelhetjük, és kiválasztás esetén fontosabb információkat tudhatunk meg magáról a fileról. Méret, a tartalom hosszúsága (percben, másodpercben), dátum, stb. Természetesen a programból is lehetőségünk van a videók lejátszására.

moviegallery 2

Ami pedig szép, hogy ez a felület (bár kicsit emlékeztetve az iTunes Store felületére) webes alapokon is publikálható. Így ha rendelkezünk webes tár területtel, egyszerűen és könnyen megoszthatjuk társainkkal, kedvenc mozgó képes tartalmunkat.

moviegallery web

A program teljes verziójáért sajnos fizetni kell. Akit érdekel a hivatalos oldalon elérhető itt.

MovieGallery: Filmek megosztása, könnyen, egyszerűen” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük