MonaPhone 4.0

Újabb kiadáshoz érkezett a MonaPhone program. Azt kell hogy mondjam, hogy most mindenki nagy elégedettségére sok hasznos apró features mellett, már teljesen stabilnak is mondható a stuff. A design része bár még nem az igazi, az otromba szurke gombokkal, de még mindíg nem biztos, hogy ez a felület ilyen lesz, ezért nincs értelme nagyon design részbe belemenni. Pár újdonságról had számoljak be egyből. A telepítőt lefuttatva, és a kis desktopon megjelenő ablakocskára rákattintva először csak a login ablak fogad minket.

mona_login

Itt lehetőségünk van megadni felhasználói nevünket, jelszavunkat, és újdonság ként bepipálható az auto login funkció. Ezzel azt érhetjük el, hogy a program indítása többé nem a login ablakkal, és adataink megadásával fognak telni, hanem a már meglévő információkkal autómatikusan kapcsolódik a program. Ezt az autómatikus beléptetést a menüsörban a menü alatt lehet inaktívvá tenni (ki pipálni).

mona_ablak

Másik nagyon hasznos featurest, hogy most már van tray ikon kezelés is. A program elindításakor, a jobb alsó system tray (az óra melletti részen) egy kis piros telefon jelzi a MonaPhone-t. Erre rákattintva tüntethetjük el, illetva hozhatjuk elő a háttérből. Kis bugjavításént pedig, most már nem feltétlenül muszály hivás megszakításához a gombra kattintani, ha bezárjuk az ablakot, akkor is megszakad a hívás. Ezen túl a kliens végre akár órákon át, több hívás után se esik le a serverről. Tessék nyugottan kipróbálni.

mona_tray

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük