Debreceni IV. Beszéljükmac.com találkozó

Kis nyári szünet után újra összeül a debreceni mac-es közösség. Remélem a szokásos emberek megint tiszteletükt teszik, ill. új emberek is lelátogatnak. Várunk mindenkit akit megcsapott az Apple szele! Gyertek családostul, barátnőstül, kutyástul, macskástul Apple-östül stb…..

Érdekességként elfogom vinni a Leopard WWDC,06-os telepített verzióját, így mindenki maga próbálhatja ki, illetve élőben láthatja a 10 bemutatott feature-t.

Időpont: 2006. szeptember 3. 15 órától amíg bírjuk
Hely ugyanaz: Pompeji étterem, Debrecen, Batthyány u 4. (Tel.: 52/416988) (ez a kis sétáló utca a Kossuth és a Szent Anna utca között, a Kossuth u. felől a színházzal szemben a Szent Anna u. felől a Varga u-val szemközt) parkolási lehetőség bárhol a környéken. Én ehhez még annyit tudok hozzátenni, hogy ha jösz a buszmegálló felől, akkor kb. 10m-t kell menned és balra keresd a nagy üveges bejárot, felülre ki lesz irva hogy POMPEJI oda kell jönni. Ha megtaláltad bejösz, balra ilyen sütis pult lesz, de nem ijjedsz meg hanem mész egyenesen amíg el nem fogy az út es meg nem pillantasz balkéz felől egy lejárot. Ha ez megvan es lejösz és már nem leszel messze tőllunk. Egy kör asztalnál ülünk majd. Ha a pincért a pultnál megkérdezed, hogy a lefoglalt rendezvényre jöttél, akkor odavezet.

pompeji

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük