MiszterX 23. Szülinapja

Eljött ez is. Egy évvel vénebb lettem (hivatalosan 10.-én 13:30-kor). Ildike szülinapja 8.-ára esik, ezért úgy döntöttünk, hogy közösen 7.-én szombaton tartjuk. A buli helynének a Pompeji éttermet választottuk. Kezdetben Ildike jó sok embert mondott hogy meg akar hívni. Én nem bántam, én nem akartam kifejezetten nagy bulit, és sok embert meghívni. Lefoglaltuk a helyet (persze ez se ment egyszerűen, de főnöki ismeretség segített), és szombaton kis csúszással és Edittel betoppantunk az étterem alsó részébe, ahol már Sobeeék lent voltak.

torta otthon

Sobee, Ildike, Josee, Hajni, és Ildike két barátnőjét találtuk lent. Összetologattuk az asztalokat, amikor befutott Diabolic Gergő és Norbert. Mivel elég ajándéktalanul jöttek, ezért nekiálltak vadul vodkákat hozogatni nekem. :) Jól elbeszélgettünk és kezdett lazulni a hangulat, amikor Pinky befutott. Megkapta Ildike az ajándékát, én pedig egy üveg Vodkával gazdagodtam. Jos úgy érezte elkezdődött az ajándék átadás, és így megkaphattam tőle az (utolsó polcon lévő) fém, DVSC-s lapos üveget. Nagyon meglepődtem, meg kell valljam, Joseetől nem vártam ilyen kaliberű ajándékot. Külön köszönöm itt is, ezt az ajándéklistán szereplő kis meglepetést.

jos laposuveg

Nagy mértékben fogyott ezek után az alkohol. Ittunk, ittunk nem szégyelltük magunkat. :) Brummogós Ágnes befutása után kezdődött egy nagyobb ceremónia. Ekkor kaptam meg Sobee, Ági, Ildike közös ajándékát. Sok mindenre gondoltam, mivel lephetnek meg. Teljesen új és kreatív dolgot találtak ki. Egy fekete alapú pólót kaptam, amin elől egy fehér Apple logó (beleharapott alma), hátán egy tigrises X jel található. E mellé pedig egy minőségi, gyönyörű palackos szilva pálinkát mellékeltek. Nekik is kifejezetten köszönöm, mert ez a póló nagyon sokáig fog rajtam virítani, és azért titokban egyszer én is készültem egy hasonló póló beszerzésére, mégis így jobb hogy van kikhez kötni.

apple polo 1 apple polo 2

Sajnos itt be is fejezhetem a meghívottak listáját. Sokakat invitáltuk meg, de többnyire mindenkinek valami közbejött. Én aztán nem haragszom senkire. Ez van… Én azoknak is tudtam örülni akik akkor ott voltak velem. Nem készültem nagy bulira.

Még egy valamiről be kell számolnom, ami még előző nap történt. Edit ajándékairól van szó. Tőle vártam értékben a legkisebb értékű dolgokat, és a legkreatívabbakat. Nem kellett csalódnom. :) Kaptam egyszer egy sárga kacsát, ami egy CD tartóként funkcionál. Haláli!! Komolyan! :) A másik ajándék pedig még meglepőbb volt. Kaptam egy új bőr tárcát (a másik nagyon le volt strapálva), amibe párom elrejtett egy fényképet is magáról.

edit ajandekok

Mindenkinek köszönöm aki eljött, aki jól érezte magát. Köszi mindenkinek mindent. A bulin készült képek megtekinthetőek itt.

MiszterX 23. Szülinapja” bejegyzéshez 6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük