Xbench Tesztek a Xorp Blog Podcaston

Divatos manapság összemérni a gépek teljesítményét tételesen, és grafikonosan publikálni. Nem maradok le társaimtól én sem. Saját gépeim, és Laca gépei (köszönöm szépen a segítségét) alapján, Xbench 1.3 tesztprogram segítségével készítettem egy tételes összehasonlító grafikonos, és szöveges részt a blog oldalai közé. Ezek bármikor elérhetőek a jobb oldalon. Akit érdekel az megtekintheti az jobb oldalon Oldalak menüpont alatt vagy itt is felsorolom őket:

Fontos megemlíteni, hogy a teszteket egy restart után egyetlen egy más program elindítása nélkül történt. Az értékek pontozás alapján állítódtak fel. Az Xbench pontoz. A ki a pontok mögötti értékeket akarja látni az válassza ki a konkrét gép részletes tesztét, ott megtalálhatja.

Grafikonos összehasonlításhoz katt ide.
Laca’s iMac G3 350Mhz részletes eredmények itt.
MiszterX’s iMac G4 700Mhz részletes eredmények itt.
MiszterX’s OsX86 1.2Ghz Celeron részletes eredmények itt.
MiszterX’s PowerBook Aluminium 1.67Ghz részletes eredmények itt.
Lacas PowerBook Titanium 1Ghz részletes eredmények itt.

Xbench Tesztek a Xorp Blog Podcaston” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. A többi értékeim:

  CPU Test: 95.45
  Thread Test: 57.02
  Memory Test: 62.78
  Quartz Graphics Test: 82.07
  OpenGL Graphics Test: 115.66
  User Interface Test: 43.7
  Disk Test: 56.79

 2. Még csak annyit hozzátennék, hogy jobb lenne ha átméreteznéd a grafikonok képeit normálisra, mert úgy kicsibe is olvasható lenne :)

 3. Hehe….

  Thx az infokat, igen sokan rakaptak a besegitesre, szoval szerintem hamarosan kovetkezni fog a 2. kor… Es akkor a kepeket is atalkitom… Thx az infot szerintem meg fogok nallad kopogtatni a tesztel kapcsolatban.

 4. Jó dolog ez az XBench. Kár hogy nincs 3DMark mac-re :P Szívesen lefuttatnám a 2.5 milliós csúcs mac-en, csak hogy röhögjek a sok windows júzeren, akik tákolt PC-k előtt punnyadnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük