Már kapható a kutyáknak szánt mobiltelefon!

A kisgyermekek és az idősek után már a kutyák is speciális mobiltelefont kaphatnak. Lol! :)

gy 2005 elején alapított vállalat, a PetsMobility Networks érdekes projektbe kezdett: elkészített egy olyan, kifejezetten házi kedvenceknek szánt mobil készüléket, mely többek közt még GPS helymeghatározó rendszerrel is fel van vértezve. A PetsCell névre keresztelt különleges készüléket a kutyák nyakörvére lehet rögzíteni.

A tulajdonos mostantól akár már azt is megteheti, hogy munkahelyéről felhívja az otthon unatkozó kutyáját és néhány kedves szóval jobb kedvre deríti. Az integrált GPS modul segítségével pedig könnyedén felkutathatók az esetlegesen elkóborolt ebek.

A PetsCell Dél-Koreában már meg is jelent a kereskedelmi forgalomban, a kutyamobilért mintegy 85 ezer forintot kell fizetni. Egyesek szerint a Távol-Keleten komoly sikert arathat a kutyamobil, hiszen a világ ezen táján egy ideje már olyan készülékeket is nagy sikerrel forgalmaznak, melyek például emberi nyelvre fordítják a kutyák ugatását.

Szóval itt járunk… Ezért én kérek elnzézést :)

Kutyamobil

Már kapható a kutyáknak szánt mobiltelefon!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ez mind nagyon jó lenne az én kutyusomnak aki kb ugyanúgy néz ki mint a képen látható kutyus de magyarországon hol lehet ilyet kapni? és íí sajna baromi drága de nem lenne rossz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.