Magyarországról hogyan regisztrálhatok iTunes Music Store-ba?

Ez a hosszabb leírás a beszéljükmacen jelent meg. Konkrétan ugye az a probléma, hogy magyar címmel rendelkezők nem regisztrálhatnak iTunes Music Storeba (többek között mert nincs magyar ITMS). Hogy miért? Gondolom a szokásos szerzői jogi dolgok. De szeretünk titeket… A lényeg, hogy persze mindent meg lehet oldani, és mivel az ITMS szolgáltatásai egyre inkább nőnek, egyre csábítóbbak, azért az igény is rá. Akkor nézzük ezt a leírást mit és hogy is kell tennünk, hogy ITMS accountal rendelkezhessünk:

Úgy látom annak ellenére hogy már régóta megjelent a PayPal-on keresztüli fizetési lehetőség, sokan továbbra sem tudják hogyan vásárolhatnak az iTMS-ből. Most hogy a filmforgalmazás is megkezdődött, talán még többen kapnak kedvet ehhez, tehát következzék egy gyors leírás miként tehetjük meg ezt Magyarországról, vagy olyan országból, ahol még nincs iTunes Store.

A probléma eddig abból adódott, hogy az Apple fizetési rendszere ellenőrizte a bankkártyához tartozó banki levelezési cím rekordot. Ha ez nem olyan országhoz tartozott, amilyen Music Store-ba akartunk accountot, elutasítást kaptunk.
A PayPal rendszere viszont nem köti össze a bankkártya kiadójának helyét a regisztráláskor megadott országcímünkkel, így tehát ezzel a fizetési módszerrel áthidalható a fenti probléma.

Teendőink a következők:
Regisztráljunk egy új PayPal accountot itt:

Itt a lap alján olyan országot válasszunk, amilyen Music Store-ból szeretnénk a későbbiekben vásárolni. Adjunk meg egy valós, ebbe az országba tartozó külföldi címet. Legyen ez valamelyik külföldi barátunké/ellenségünké. Ezután adjuk meg bankkártyánk adatait. Még egy visszaigazolás történik email-ben, de gyakorlatilag készen van a PayPal accountunk. Ha sms-ben kapunk visszajelzést a banktól – a PayPal 1 kreditet levon a számlánkról a regisztrációnál, és elküld egy 4 jegyű kódot – a PayPal verifyt is letudhatjuk, amire később úgyis szükségünk lesz.

Az iTMS-ben a PayPal accounthoz megadott email címünkkel kérjünk új accountot. Fizetési módnál válasszuk a PayPal-t, az országnál pedig azt, amit a PayPal-nál regisztráltunk. Kövessük a regisztrációt a PayPal oldalára – ez nagyjából egypár lépés és eléggé egyértelmű – majd vissza az iTunes Store-ba.

Itt esetleg egy megerősítést kér a címünkről, adjuk hát meg azt, amit a PayPal regisztrációnál is megadtunk. Ezután belépünk az iTMS oldalára, és bőszen elkezdhetjük pénzünk herdálását mindenféle kommersz zenékre/filmekre/játékokra.

Egy másik megoldás lehet, amire AdiOS mutatott rá, hogy az iTMS-ban más módon is lehet vásárolni akár Magyarországról is:

1: Ausztriában (pld.) a jobb elektronikai cikkeket árusító üzletek is forgalmaznak “iTunes Music Card”-ot 15EUR és 25EUR összegért. Ezekkel az Osztrák és Német zenei kínálatot tudjátok elérni. (Nem kell messze menni, a Magyarok által közkedvelt Parndorf-i outlet bizonyos (…) üzleteiben is tudtok ilyet vásárolni).
A kártya olyan elven működik, mint a Mobil-feltöltökártyák. Van rajtuk egy kód, amit az adott iTMS-ba történö belépésedet követöen, a vásárlás alkalmával kell megadnod. Ezek földrajzi helyzettöl függetlenül müködnek.
(A kártyák árai: USA: 15USD, 25USD és 50USD; Anglia: 15GBP, 25GBP és itt pld. a TESCO-ban, valamint szinte minden CD-ket árusító üzletben is lehet kapni. Ezek – értelem szerüen – az adott ország iTMS-ba érvényesek.)

2: Ha van külföldi ismerösötök, kérjétek meg, hogy küldjön Nektek egy On-Line ajándékkártyát az iTMS-ból. Ezt mindenki meg tudja tenni, akinek valamelyik iTMS-ban érvényes “számlája” van. Az így Hozzátok került “Ajándékkátrtyát” Ti is szabadon levásárolhatjátok, akár Magyarországról is!

gift card

Minden jót és sok sikert Srácok! És külön köszönöm a hozzászólóknak az értékes információkat!

Magyarországról hogyan regisztrálhatok iTunes Music Store-ba?” bejegyzéshez 42 hozzászólás

 1. Hat mondjuk ez szerintem nem annyira a paypalrol szol mintsem arrol, itmsen hogy tudj vasarolni. :))

  De itt egy link az interneten hasznalhato bankartyakrol, amivel szerintem siman probalkozhatsz. Sok sikert!

 2. Én most vettem egy iPod-ot és nagy csalódás volt. Ha most csak a szoftveres részét nézzük, akkor miért van az, hogy csak az itunes-szal tehetsz fel zenéket, vagyis egy olyan programmal, amit a világ nagy részén használni se lehet. én nem szenvedek ilyenekkel. Élvezze az apple, meg minden hasonló cég amit főzőtt, nekem ott a torrent meg a dc

 3. Hmm… Hat eleg furcsa erveket irtal. Alapvetoen miert vettel meg 1 termeket ha nem neztel utana hogy mukodik, szerintem ezer1 helyen fel van tuntetve hogy itunesel szinkronizalhato csak a cucc. Azt hogy mire erted hogy a vilag nagy reszen hasznalni se lehet a programot foleg nemertem… Szerintem te fogalomzavarba vagy, vagy teljes kuszasag lehet a fejedben a temaval kapcsolatban. Az itunes 1 program mint a winamp vagy barmi mas. A zeneidet belerakod hallgatod. Fuggetlenul honnan szedted dc, torrent vagy legalisan. Ugyan ezeket a legalis vagy illegalis zeneket fel is szinkronizalhatod az ipodra, szarik ra mindenki :D Mar bocs a kifejezesert. Az iTunesben van az ITMS (iTunes Music Store) hasznalatahoz es az ottani vasarlashoz szukseges interface is. Itt vasarolhacc zenet (valoban sok foleg keleti regios europai orszagokban elerhetletn, de nem az apple miatt hanem zenei megallapodasok miatt), amiket szinten felszinkronizalhatsz az ipodra.

  Ezek utan nemertem mi lehet a problema. Ha nemtetszik az iPod sincs semmi gond, add el… Es akkor hasznald a jol bevalt termekeket kesz. :)

 4. „amit a világ nagy részén használni se lehet” maradjunk annyiban, hogy te nem tudod használni :)
  mindenki más meg nyugodtan rakja rá iPodra a warezolt zenéit…

 5. Csak annyit fűznék hozzá az iPodos offolós témához, hogy a vadiúj, fél évesnél jóval fiatalabb iPod 80 gigás kis kütyümnek feldobta a talpát az akkuja egyik percről a másikra. Szingapúrba vettem, fasza mi? Azért ez minőség… Persze nem átlagolok, de akkor is… És itthon persze nem lehet garisan megjavítani, mert miért lehetne? Sok **** állat közgázas…

 6. van más lehetőség is
  vannak oldlak, ahol ajándék zenéket kínálnak letöltésre, és ott generálnak egy reedem kódot, amit be kell másolni, és azzal regisztrálni.így nem kell bankkártya, sem paypal, semmi

 7. Sziasztok

  Sajnos a Paypalt nekem nem is jeleniti meg mint választási lehetőség
  csak a click and buyt-t
  Mit javasoltok, Köszi a segitséget

 8. Én már régen regisztráltam. 2008. januárja óta sok minden megváltozhatott. De akkoriban az itt leírt módszer működött, és most is használom az ITMS- t. Még iPhone- ról is.

 9. Nekem az első módon lett acc.- om. Az itt leírtakat követve.

  Ha feltöltő kártyát vennék, akkor is saját acc.- ot hozhatnék létre, és tölthetném a végtelenségig az ingyenes progikat, podcastokat, single of the week- eket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük