Krissz Szülinapja

Életem egyik legkülönösebb szülinapi meghívását kaptam hétvégén. Gyakorlatilag az ünnepelt megismerése és a szülinap között nem telt el 24 óra sem. :) Most vagy Zsolti barátommal vagyunk lehengerlőek vagy a kedves hölgy őrült :) Esetleg mindkettő egyszerre. Természetesen szívesen éltünk a meghívással, és a kemény józanodás után este már egy újabb buliba készülődtünk.

Nem kívánok hosszasan megemlékezni az eseményekről, úgy is csak annak fontos aki ott volt. Viszont mindenképp szeretném lejegyezni, hogy nagyon jól összeszervezett kis buli volt. Egy olyan „kocsmában” volt az egész megrendezve, ahol külön rendelkezésünkre állt egy fedett, sütésre bográcsozásra kialakított külső teraszrész.

Isteni paprikás krumpli volt a főmenü, amivel mindenki elégedett volt, ami abból is látszik, hogy szinte üresre nyaltuk a bográcsot. Utána viszont jól bepunnyadt a társaság.

Az ünnepeltnél sok-sok vendég tette tiszteletét, és persze ajándékban se volt hiány! Krissz gyakorlatilag mindent megkapott ami mackóval kapcsolatba hozható! :)

Köszönjük a meghívást, és bár egy hölgy esetében nem szabad a kort emlegetni, de talán annyit elárulhatok, hogy már legálisan fogyaszthat alkoholt! :) Az esemény képei megtekinthetőek itt.

Krissz Szülinapja” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük