DVSC – FTC Debrecenbe sz**ni jar a Ferencváros

Mai meccs, nagyon fontos volt. Az Újpest együttese kikapott, így ha ma nyerünk, fej  mellett állnánk az első helyen. A ferencvárosi együttest mindig nagyon "szívesen" latjak itt Debrecenben, hisz annál nagyobb elégtételt nem érezhet egy Loki drukker mint ha "nagy" zöld sasokat legyőzi a vidéki lokomotív együttes. A meccs jól kezdődött. Majdnem telt ház, a FTC együttesétől is sok-sok drukker jött. A hazai csapat nagyon nyomta a meccs elejét.

Annyira, hogy a 3. percben már vezettünk is. Máté Péter segítségével, már ünnepelhettünk is. Ami nagyon jót tett a közel 8000 embernek, mert mindenki ujjongott, őrjöngött és bíztatta csapatát. Ezek után Dzsudzsák Balázs örvendeztette meg s szívünket (aki meg kell hogy említsem kifejezetten jól játszott, és látszott rajta hogy szívből játszik fájdalom sérülés se számít neki csak a Loki!). Ezek után Balázs volt az aki közvetetten, de szerepet játszott egy kezezés elejéig az FTC tizenegyesében, de semmi gond. Következő félidő jött. A csapatok eléggé elfáradtak, mert nagyon jó, meleg idő volt. Ez főleg a hazaiakon látszott, mégsem tudtak semmi okosat csinálni a vendég csapat gárdájánál. Persze egy 2-1 be mindig benne van a becsorgó egyenlítő gól, ezért örültünk nagyon amikor Sidibe értékesítette a Dombi Tibi által kiharcolt tizenegyest. Mindenki nagyon klasszul játszott Dombit kifejezetten kiemelném, és Sándor Tamást. Bogdanocics viszont most se találja magát. Ideges, lassú és nem is megy neki a játék. Érezheti is, mert minden egyes alkalommal kikel magából amikor lecserélik. Most odáig fajult a dolog, hogy mérgében belerúgott egy flakonba ami a pálya gyepére szállt. Kiss Zoli is felépült sérüléséből, aminek egyre kevesebb örül a G szektorban legalábbis. Érdekes hogy őt sose cserélik le, biztos csak mi látjuk szerencsétlennek sok helyzetben. Két fordulóval a bajnokság vége előtt fej-fej mellett a Loki és az Újpest. Hajrá Loki!

DVSC – FTC Debrecenbe sz**ni jar a Ferencváros” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Én kérek elnézést a szerző pontatlanságai miatt: a statisztikák szerint 10000 néző volt debrecenben, és mint később kiderült nem szegény Balázs kezezett hanem Máté Peti… de mint tudjuk neki ez ma megvolt engedve :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.