DVSC-DVTK 2-2: A kupadöntőben a Loki

Az odavágón 0-1-re majd következő alkalommal a bajnokságban 1-5-re győzedelmeskedett a Diósgyőr otthonában a debreceni együttes. A szerda délutáni meccsen többen gyűltek össze mint az várható volt, de telt házról beszélni se lehetett. Talán az időpont miatt,és a biztosra vett továbbjutás miatt is érthető. Az idő kifogástalan volt, így vártuk, hogy kezdődjön a meccs.

Még mielőtt a mérkőzés perceit boncolgatnám meg kell említenem, hogy a rendőrség az utolsó percbe nyilvánította kiemelt biztonságú mérkőzésnek e meccset, és helyben a pálya mellől szereltette le a sörös pultokat. Nem normálisak. Híresen jó viszonyba van a két együttes, és szurkolói kör is egymással, így mindenki számára elképzelhetetlen volt komolyabb rendzavarás. Bár megemlítendő, hogy pár diósgyőri szurkolót a villamoson őrizetbe vettek rendzavarás miatt.

A meccs punnyadással kezdődött. Ami a közszférában érzékelhető volt, az a pályán is kijött, miszerint, nem kell nagyon erőltetni a dolgot, elég a továbbjutás. Lehet bundának, szolidaritásnak mondani. A kezdeti vezetést mégis a hazai csapat szerezte meg Sztojkov találatával. Ez a Sztojkov egyre inkább emlékeztet mentalitásban és hajtásban az egykori Brunovicsra, akit szintén kedveltem. Ezek után jött az altatás, majd a debreceni csapat szépen belefutott egy gólba. Na ez azért volt ciki, mert még egy találattal szépen ki is ejthették volna a csapatunkat.

A Loki összeszedettebben, de még mindig kényelmesen kezdett játszani és végül egy Sztojkov beadást Komlósi lőtt az ellenfél kapujába. A kettő egyes felállás megint elkényelmesítette a csapatot. Mindenki meglepetésére az utolsó percekben tizenegyeshez jutott a Diósgyőr, amit értékesített is. Jött megint a gond, hogy nehogy találjanak még egy potya gólt, és ezzel kiejtsék a hazai csapatot.

Mint ismeretes végül is a 2-2 lett a végeredmény, ami a Lokit vitte a döntőbe. A meccs kiemelendő eseményei a diósgyőri szurkolók, akik hatalmas számban, és kitartóan, példa értékűen buzdították csapatukat. A másik hogy ember emlékezet óta most cserélték le Kiss Zolit a meccs alatt. :)

A kupadöntő nagy felháborodásra az Újpest pályán lesz megrendezve. A budapesti meccsek mindig kiábrándítóak a debreceni szurkolóknak a sok régi sérelem miatt.

Akit a képek érdekelnek katt ide.

Hajrá LOKI!

DVSC-DVTK 2-2: A kupadöntőben a Loki” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. „Híresen jó viszonyba van a két együttes, és szurkolói kör is egymással, így mindenki számára elképzelhetetlen volt komolyabb rendzavarás.”

    Ezt mi nem így vettük észre szerintem mikor távoztak a Diósgyőriek debrecenből az Interspár előtt, ugyanis egyből 90 anyám amiből 70 kurva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük