Bowling a Német kollégákkal

Már elég régóta kint tartózkodunk München városában, de még csak most jött el az ideje annak, hogy a német kollégákkal elmenjünk szórakozni. Ez a mi esetünkben most bowlingot jelentett.

lutz bowling

A házigazdák az Isaar Bowling klubbot ajánlották. Sajnos esőben, és kifejezetten zord időjárási körülmények között indultunk el, de hajthatatlanok voltunk, így gyorsan oda találtunk. Először azt hittük ez csak valami vicc. :) Ugyanis egy kis mini ABC jellegű viskóra volt kifirkantva, hogy: Isaar Bowling. Hmm… Merészek voltunk, és benyitottunk, és akkor világosodtunk meg, hogy ez korántsem egy olyan hely lesz mint aminek tűnt elsőre.

Először is egy spirál lépcsőt láttunk meg, ami lefele vezetett. Mint kiderült a „pincében”, a föld alatt találhatóak az óriási termek. Három szinten lehetett különböző „szabadidős” tevékenységeket űzni. A legalsó szint volt a bowling terem. Itt körülbelül 25 egymás melletti pályán játszottak az emberek. Természetesen teljesen tele volt, amikor mi is ott voltunk. Mint megtudtuk, egy héttel előtte helyet kell foglalni, hogyha valaki játszani akar.

Az gyorsan kiderült, hogy a pálya előtti, „nekifutós” rész és a cipők viszonya más mint azt mi megszokhattuk. Ugyanis úgy csúszkáltunk benne, mintT ha csak jégen próbálnánk futni. :) Azt mondanom se kell, hogy csúfosan lemostak minket pontokban. Ez leginkább Nórát zavarta, mert azért ő jól szokott szerepelni. :)

kaja georgius

Amit még érdekességként szeretnék megemlíteni az az ital rendelés. Mivel száznál is több ember volt a helyiségben, így nem volt elvárható, hogy mindenki a pult előtt tornyosodjon, és keresztbe cikázva szállítsa a piákat. Ezért minden pálya mellett volt egy „szervíz” hívó gomb. :) Ezt az ember csak megnyomta, és jött a megfelelő ember felvenni a rendeléseket. Ki se kellett esni a ritmusból :)

A bowling után megkóstoltattuk a híres neves pálinkát a bajor barátainkal, majd egy Rock sörözőbe mentünk, ahol újabb sörözés, kajálás és biliárd várt ránk. Érdemes végignézni a képeket a gelériában itt.

Bowling a Német kollégákkal” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük