Angry Birds: Star Wars

Megmondom őszintén én már kezdek besokallni az Angry Birds-től. Amikor bejelentették, hogy az új ötlet a Star Wars lesz, akkor pedig azt is mondtam, hogy jó ennyi volt. Ezzel elásta magát nálam ez a franchise. Ennek ellenére kipróbáltam. Mit kipróbáltam? Végigvittem!

Nektek még nem uncsi?

Az Angry Birds imádni való. Én magam személy szerint is rajongok érte. A játék, a karakterek, mind mind szerethetőek. Akkor viszont amikor, már minden a kis madarakról szól, és már-már meghökkentő helyzetekből is csak őket hozzák ki. Akkor már kezdek besokallni.

A Star Wars és az Angry Birds kinél volt összekapcsolható? Nálam tuti nem. És minek? Mi változik? Kilövöm bal oldalról a dolgokat, és jobboldalt romboljon le mindent. Nálam ha a franchise túl akar nőni a jelenlegi határain, akkor a játékmeneten kell túlnőni.

Én a Bad Piggies-hez rengeteg reményt fűztem. Egy jó, új fajta stratégiai játék, ahova betörhetnek a készítők. Nekem viszont nem jött be. Sőt. Kifejezetten uncsi.

És mégis!

Minden megvetésem, és kiábrándultságom ellenére, a marketingesek, és a jól megrajzolt képeknek nem tudtam ellenállni, hogy ki ne próbáljam.

Kipróbáltam, majd az elején elérhető két bolygót végig is vittem. Persze jön a kérdés jogosan, hogy akkor miért?

Először is mert a Star Wars kiadást, nem tudom, hogy direkt, vagy véletlenül, de ultra könnyűre csinálták. Én, aki nem nagyon Angry Birds mester vagyok, és aki rendszeresen szenved a többi Angry Birds játékkal bruttó 2 óra játékidővel végigvittem. Egyetlen pályán kellett kétszer többet próbálkoznom.

Másodszor volt végre normális történet. A pályák a történethez igazodtak, és az átkötő kis képregényszerű videók is élvezhetővé tették azt.

Összegzés

Az Angry Birds márka lett mára. Bízom benne, hogy előbb vagy utóbb túlnőnek a mostani parittyázós szintről, addig is nekem kicsit sok lett a repkedő madarakból. A Star Wars kiadást lehet direkt csinálták ennyire könnyűre, hogy pont azokat az embereket tudják kicsit motiválni, akik szintén már kifele ábrándulnának belőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük