Almalap Címlapverseny

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a következő felhívást: „Meghajolva a köz óhaja előtt ismét meghirdetjük az Almalap címlapversenyét. A pontos feltételek, laphoz mért díj, korábbi művek és értékelésük itt található.”

Az előző évben is készültek remek és kevésbé remek címlapok, bár tudjuk, az ízlések és pofonok különbözőek. Most itt a lehetőség, hogy megmutasd, rajzold, fotózd, Photoshoppozd, Illustratorozd, Cinemázd, Keynote-ozd, Text Editorozd össze az Almalap következő címlapját – de gondolj az ezerfejű zsűrire is, amely majd eldönti, melyik a nyerő. Mivel ez verseny, így bárki indulhat, megkötés kevés, jutalom van (és szerény).

Mi legyen a címlapon?

Nincs semmi megkötésünk a józan paraszti észen kívül, egyedül arra kérlek benneteket, hogy az Apple-logót ne használjátok, köszönöm. (Balra látható a két évvel ezelőtti versenyek pályázatai, alant pedig a frissebbek és a tavalyiak.) Várható, hogy a lap jelentős részében a MacWorld eseményeiről írunk.

A leadási határidő

január 21., hétfő, 11:29. A beküldött műveket szavazás céljára feltesszük az Almalap honlapjára, a nyertesét kinyomtatjuk, mint címlapot. A szerző, szerzők nevét megőrizzük magunknak, vagy közzétesszük – kívánságuknak megfelelően. Ehhez minden pályázó a mű beküldésével hozzájárul. Egy pályázó számtalan címlappal indulhat.

A szavazás vége január 21-től addig tart, amíg mindent be nem tördeltünk, várhatóan 8 naptári nap. Az Almalap fenntartja magának a jogot, hogy más címlapot használ, mint a versenyben nyertes. Annyit megígér, hogy a versenyben nem nyertes címlapot nem használ fel.

További részleteket az Almalap oldalán, itt találhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük