Agatha Christie – Nyaraló gyilkosok

Újabb hangoskönyv, újabb Agatha Christie. Mostani Poirot kalandnak Nyaraló gyilkosok a címe. Poirot ez alkalommal már az elejétől részese annak annak a nyaralásnak, ahol egy gyilkosság esik meg. Természetesen ez alkalommal is kérdéses ki is követhette el. Viszont Poirot természetesen most is megfejti a rejtélyt, és leleplezi az igazi gyilkost.

Nyaralo gyilkosok

A hangoskönyv

A hangkoskönyv 12 fejezetből áll, ami összesen 6 óra és 23 percnyi izgalmat tartalmaz. Csankó Zoltán olvassa fel végig a krimit, és nagyszerű munkát végez. Férfi létére nagyon jól alakítja a megannyi női párbeszédet is. Tehát alapvetően nagyon jó előadás, csak ajánlani tudom a hangoskönyvet.

A történetről

Poirot nyaralni megy. Egy kis sziget, ami megannyi kikapcsolódásra vágyó személyt egy helyre fog gyűjteni. A szigeten a sok átlagos ember között felbukkan egy gyönyörű szépség, aki vonzza a férfi szemeket. A hölgy hiába férjnél van, mégis nyilvános flörtölésbe kezd egy férfival, aki ráadásul a feleségével érkezik a szigetre.

Persze minden megváltozik, és mindenki gyanússá válik, amikor a hölgy meghal. Méghozzá valaki megfolytja. Poirot pedig egyből elkezdi az áskálódást, hogy fény derüljön erre a rejtélyre.

Hivatalos Ismertető

Agatha Christie ebben a krimijében is, hasonlóan más remekműveihez – mint például a Tíz kicsi néger vagy az Egy marék rozs – csodálatra méltó leleményességgel dolgozta bele a cselekménybe kedvenc angolszász gyermekverseinek, mondókáinak egyikét. Ez a tipikusan Christie-s alapszituációban játszódó történet az írónő hosszú és sikeres pályájának derekán íródott. A mű színpadi változata Az egérfogó címen vált világhírűvé és avanzsált időközben a színháztörténet leghosszabb ideig játszott darabjává.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük