24. Szülinap Münchenben

Eljött a 24. szülinap is. Anno 18 évesen fantáziáltam arról mi lesz ha 24 éves leszek. Terveimben már nagy öregnek, bölcsnek gondoltam magam. Ezek mellett pedig biztosra vettem, hogy családi egzisztenciát megteremtve házzal, kocsival, feleséggel, és gyerekkel rendelkező férfinak mondhatom magam 24 évesen. Hát ebből nem sok minden jött össze, és egyáltalán nem érzem magam a komoly, megtermett, és megélt embernek. Azért a 24 kicsit megrémít meg kell hogy mondjam. Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre a hivatalos ünnep Münchenben ért…

mrx 24

Nem vártam túl sokat a naptól meg kell hogy mondjam. Meglepetésemre a kollégáim már kora reggel felköszöntöttek egyesével és reggeltől áramlottak az sms-ek is. Bár nyáron még nagy bulit terveztem, itt tudtam hogy valami csendes este vár rám.

A csendes estéből egy meglepetés lett. Először is kaptam egy „tortát”, ami abból állt, hogy választhattam sütiket egy cukrászdába. :) Jóó jóó… Nem egy MacBook Pro, de nekem nagyon jól esett, és persze kicsit meg is hatódtam. :) Azt kell hogy mondjam, hogy nagyon finomat választottam, bár el kellett telnie egy kis időnek, hogy eljussunk az elfogyasztásához.

Aznap sikeresen három helyre is betévedtünk kajálni. Az első helyen (Hacker) a borzasztó sör, és a bunkó pincér után el is jöttünk. Majd a Mama’s Kebab Houseban fogyasztottunk egy nagy kebab tálat (Ők nem ismerik a gyros kifejezést, de hasonló kaját kell elképzelni). A nap hátra lévő része elég vidáman telt el, méghozzá annyira, hogy hazafelé még a Villa Danteba is benéztünk egy utolsó pizzára, és persze egy sörre is.

Sok sok nevetéssel telt a nap, amit külön köszönök a kollégáknak és persze mindenkinek aki megköszötött. Az aznap készült képek megtekinthetőek itt.

24. Szülinap Münchenben” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Misi barátom!
    Az a kis tény kimaradt eme frappáns kis cikkből, hogy ezen az estén egy kedves informatikus kollégaNŐ kétszer is lenyomott sörivásban!!!
    Üdv, Zs! ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük