Apple Alu Wireless Keyboard nem kapcsol be

Pár napja küzdök a problémával, hogy régi elemes Apple Wireless (ALU) billentyűzetem, nem akar bekapcsolni. Nem értettem miért. Cserélgettem az elemet, megráztam a billentyűzetet, de semmi nem segített. Előzetes jele nem is volt a dolognak, egyszerűen csak elem csere után már nem kapcsolt be.
„Apple Alu Wireless Keyboard nem kapcsol be” olvasásának folytatása

AIX GPFS – paralel filesystem

Varga Tamás tollából. Úgy adódott, hogy munkám során egy számomra új megoldással találkoztam, AIX platformon. Ez egy magas rendelkezésre állást biztosító filerendszer, amely cluster-szemlélet szerint működik, azonban a cluster-megoldást csak a filerendszerre alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy a filerendszert használó alkalmazást a GPFS maga nem kezeli le. A következő leírás bemutatja, a GPFS alapjait ill. hogy hogyan lehet AIX platformon egy GPFS clustert.
„AIX GPFS – paralel filesystem” olvasásának folytatása

Ubuntu Storage Instance

Hosszú történet előzi meg ezt a cikk írást. Nagyon régóta küzdök és próbálkozom különböző operációs rendszerekkel és azokon futó szolgáltatásokkal, hogy az ideális „Share” appliance-t kialakítsam. Egész eddig előnybe részesítettem a a szép felületet, és az átlátható management-et, ez pedig a szolgáltatások színvonalának romlásához vezetett.
„Ubuntu Storage Instance” olvasásának folytatása

OPS1 – Virtualizáció management iPhone-al

Az adminisztrátorok régóta vágyakoznak egy olyan alkalmazásért, amivel telefonról is tudják a virtuális környezetüket irányítani. Volt és van is több drága illetve olcsó alkalmazás, ami próbálkozik megfelelő eszközrendszert biztosítani, de számomra egyik sem volt igazán használható. Az OPS1 számomra egy már majdnem tökéletes, és használható alkalmazás erre a célra.
„OPS1 – Virtualizáció management iPhone-al” olvasásának folytatása