Xorp Blog Podcast

Month: május 2011

HP Microserver és Nexentastor

Bár anno vásároltam egy Lacie 5big Network 2 storage-t, mégis az idő teltével csak erősödött bennem az igény arra, hogy sajátot építsek. Ez most így is történt, ennek a történetét szeretném elmesélni.
Continue reading

Solaris Harmadik csapatépítés

Lassan három éve, hogy kisebb nagyobb változtatásokkal, de létezik egy Solaris csapat Debrecenben. Három év alatt, három spontán összejövetelből alakult ki az, amit mi csapatépítésnek hívunk. Általában ezek a csoportosulások valamilyen főzéses esemény köré csoportosultak, nem volt ez másként most sem.
Continue reading

Veritas Storage Foundation Windows-ra

Ha már annyi különféle cikket írtam a Veritas Storage Foundation-ról, legyen itt egy Windows leírás is róla. Ez azért is fontos, mert a Symantec storage termékeit eléggé preferálják a kiemelt fontosságú környezetek esetében.
Continue reading

Veritas Operations Manager

Már volt szó a Veritas Cluster Managerről, és a Veritas Cluster Simulatorról is. Most ismerkedjünk meg a Veritas Operations Manager termékkel. Aki több Veritas Volume Manageres illetve Clusteres környezetet használ, ott jól jöhet egy tool, ami informatívan tud jelenteni azok állapotáról, státuszáról és verzióikról.
Continue reading

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑