Xorp Blog Podcast

Month: november 2010 (page 1 of 2)

VXexplorer – Veritas adatgyűjtője

Már bemutattam a Symantec Veritas Volume Manager és Veritas Cluster Suit termékét is. Mindkettőhöz természetesen a Symantec supportot is nyújt. Minden alkalommal pedig, amikor a egy ticketet / ügyet nyit valaki hozzájuk az első dolog, amit el szoktak kérni az a vxexplorer file-ja.
Continue reading

iPhone 4 magyar árak

A Mai nap végre a Vodafone is bejelentette a hivatalos árait az iPhone 4 kapcsán. Azt kell, hogy mondjam a Vodafonnak nem sikerült igazán megszorongatnia a T-mobile árait. Mindkét cég elég jól érthető táblázatba sorolta a csomagjait és árait, én viszont ezt is egységesíteni akartam.
Continue reading

Veritas Cluster Suite bemutató

Már esett szó magas rendelkezésre állású rendszerekről, konkrétan a SUN Cluster 3.2-t mutattam be egy írásomban. Most a nagyvállalatoknál sokkal inkább elterjedt Veritas vagy Symantec Cluster technológiával kívánom megismertetni a kedves olvasót.
Continue reading

Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

Elég sok minden történt velem az elmúlt fél évben. Viszont amikor volt egy kis időm, vagy éppen utaztam, akkor sokan észrevehették mit is olvasok. Volt aki azt kérdezte: “Már megint ezt olvasod?”. Volt aki pedig azt: “Még mindig ezt a könyvet olvasod?”. Ami igaz az igaz. Majdnem fél évig tartott mire az utolsó oldalt is elolvastam, de ez pont azért volt így, mert már jól ismertem a könyvet, csak újra akartam olvasni. Így amikor tehettem ezzel szórakoztattam magam. Sajnos kevés alkalommal tehettem, ezért lehetett olyan hosszú időn át a kezemben látni.
Continue reading

Oracle Solaris 11 Express

Igen, eljött az idő, az Oracle egy kicsit megmutatta, hogy mire is vártunk eddig. Elérhetővé tette az Oracle Solaris 11 Experss nevű OS-ét. Mi gyorsan ki is próbáltuk.
Continue reading

Olderposts

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑