Alpesi túra

Kis ember nagyot gondol, elindul, és az Alpok lábáig meg sem áll. Azt nem mondom, hogy minden pénzt megért volna ez az élmény nekem, főleg hogy kezdek a müncheni túra végével a készpénzben tartott pénzemből kifogyni. Minden esetre nagyon örülök, hogy összejött az út, mert csodálatos élményekben volt részem Sanyi kis családjával egyetemben.
„Alpesi túra” olvasásának folytatása

Pótpapa hétvége

Akkor kezdeném az egészet azzal, hogy Sanyi kollégám ugye kihozta szeretett kis családját Münchenbe, ami egy azaz egy feleséget és egy 5 éves kisfiút jelent, Mátét. Természetesen mentem tiszteletemet tenni. A kis feleségét már ismertem régebbről, de a kisfiukat nem. Kicsit izgultam is, nem nagyon volt dolgom még ilyen korú emberkékkel, de úgy voltam vele, adom magam, ha megszeret jólesz nekem, ha nem akkor meg nem :)
„Pótpapa hétvége” olvasásának folytatása

Egy hétvége a Görögökkel

Egy kedves német kollégám, Georgios Kaloudis meginvitált magához hétvégére. Épp egyedül voltam a hétvégén, mert Sanyai a családjáért ment vissza kis hazánkba, tehát igent mondtam. Georgios csak annyit mondott arra készüljek, hogy igazi görög jellegzetességeket fogok látni, hallani, érezni, tapintani :) Kicsit félénken, de belevágtam…
„Egy hétvége a Görögökkel” olvasásának folytatása

MiszterX saját irodája

Kérem szépen igen. Ez már valami, anyukám telesírhatja pöttyös a zsebkendőt, mert a kisfia most majdnem a csúcsra ért. :) Na jó, ez azért eléggé sarkított így, de ami igaz, hogy saját irodát kaptunk a kollégámmal. Második emeleten élvezhetjük a Lilienthallee utcájára nyíló kilátást egy körülbelül 30nm-es fehér színű irodában.
„MiszterX saját irodája” olvasásának folytatása