Hónap: 2006 augusztus

Menüsor szinesítése

Akinek elég fejlett gépe van, hangkártyás, airportos, bluetoothos, annak a menüsorban ennek ikonjai meg is jelennek. Többnyire ezek a rendszer ikonok fekete színüek. Ez van, többnyire eddig senkit se zavar. Viszont mi oka lenne hogy ezek ne lehessenek szinesek? Az ég egy adta világon semmi. Szinesíthetjük ezeket az ikonokat. Én most két programot találtam amivel ez megoldható. Az egyik egy egyszerűbb a másik több lehetőséget biztosít a userek számára. Nézzük akkor.
Continue reading

MonaPhone 4.0

Újabb kiadáshoz érkezett a MonaPhone program. Azt kell hogy mondjam, hogy most mindenki nagy elégedettségére sok hasznos apró features mellett, már teljesen stabilnak is mondható a stuff. A design része bár még nem az igazi, az otromba szurke gombokkal, de még mindíg nem biztos, hogy ez a felület ilyen lesz, ezért nincs értelme nagyon design részbe belemenni. Pár újdonságról had számoljak be egyből. A telepítőt lefuttatva, és a kis desktopon megjelenő ablakocskára rákattintva először csak a login ablak fogad minket.
Continue reading

Debreceni IV. Beszéljükmac.com találkozó

Kis nyári szünet után újra összeül a debreceni mac-es közösség. Remélem a szokásos emberek megint tiszteletükt teszik, ill. új emberek is lelátogatnak. Várunk mindenkit akit megcsapott az Apple szele! Gyertek családostul, barátnőstül, kutyástul, macskástul Apple-östül stb…..

Érdekességként elfogom vinni a Leopard WWDC,06-os telepített verzióját, így mindenki maga próbálhatja ki, illetve élőben láthatja a 10 bemutatott feature-t.
Continue reading

Age of Mythology

Már itt a blogon is írtam róla mennyire beleszerelmesedtem az Age Of Empires szériába. Talán pont azért kellett megszereznem, amit tudomást szereztem ennek a családnak egy másik tagjáról a Age of Mythology-ról. Nem vártam azért tőlle sokat. Első ránézésre úgy véltem ez megint csak egy olyan kiegészítő féleség lesz, amivel az eddigiekkel ellentétben a mitológiai korok stílusában kell hódítani. Azért valamelyest tévednem kellett, és a meglepetés nagyon tetszett.
Continue reading

RSS

Mivel sokan nem tudják, nem ismerik, mennyire meg tudja könnyíteni egy RSS olvasó az ember életét, ezért én ebben a Podcastban bemutatom, hogy lehet jelen esetben 2 rss támogató webes tartalomra feliratkozni (vagy ezzel a módszerrel akár több ezerre is), és így hogy lehet olvasgatni azokat.

Play

Copyright © 2021 Xorp Blog Podcast

Theme by Anders NorenUp ↑