Death rally – Autózás életra halálra

1996 egyik legismertebb autóversenyzős ügyességi játéka. A lényeg végül is egyszerű volt, teljesíteni kell a kanyargós pályákat, és minél előbb célba érni. A helyezésekért értelemszerűen pont, és persze pénz járt. Amivel viszont több volt a Death Rally, hogy lehetett mindenféle harci dolgokkal felszerelni autónkat. Szöges lökhárító csak a kezdet, mert autónkra fegyvert, és aknásító berendezéseket is vásárolhatunk.

„Death rally – Autózás életra halálra” olvasásának folytatása

Bőrharisnya

Édesapám nagy könyve a Bőrharisnya. Igazából nagyon régi könyv, és régóta itt porosodik szegény, de eddig nem vett rá a lélek hogy elolvassam. Az elcsépelt német indiánfilmek jutnak eszembe rólla, még most is. Na mindegy, végül is rávettem magam, hogy erre a nem túl vaskos könyvön átrágom magam, és maximum apukám szemébe mondom, hogy ezt a sz*rt… :) Najo azért azt nem, így jött az, hogy az utazásaimra magammal vittem ezt a könyvet.

„Bőrharisnya” olvasásának folytatása

Debian Sid és Skype

Aki már Sid alapú Debian használ, annak már meggyűlhetett a baja a dpkg-val és a skype debian csomagjával. A skype (sajnos nem értem miért nem ad ki hivatalos csomagot sidhez) sajnos egy olyan csomagra dependel, ami már a sidben más néven fut. Ezért alapból nem hajlandó felmenni. Hasonló hibaüzeneteket kaphatunk:

„Debian Sid és Skype” olvasásának folytatása

Lefejvadásztak

Az úgy kezdődött hogy két hete pénteken egy bájos női hang felhívott, és jó néhány személyes adatomat beolvasva rákérdezett, hogy ugye ezzel a személlyel beszél. :) Már meglepő volt, mert így még sose kereste, de gyorsan kapcsoltam, és mivel nemrégen rendeltem egy könyvcsomagot (köztük a HP6-ot is, ezért gondoltam azzal lesz valami gond). Na nem így volt, mert a hölgy folytatta mondókáját, és közölte, hogy (webmaseter és rendszergazda) állást szeretne ajánlani, és hogy érdekel-e. Mondta hogy igen. Na akkor fáradjak már Budapestre, egy elbeszélgetésre. Be is terveztem szépen, és Edittel elindultunk, mondván akkor kirándulunk egyet.

„Lefejvadásztak” olvasásának folytatása